Úgy jó, ha könyv és recenzió kéz a kézben járnak

A te könyvedhez készült már recenzió?
Még nem? – Akkor épp itt az ideje!

Adri először akkor nyűgözött le, amikor kiderült, hogy havonta legalább 3 könyvet elolvas. Úgy, hogy közben háromgyerekes édesanya, és feleség, meg háztartást vezető, meg dolgozó nő is, meg ki tudja még mi nem. Meg is kértem annak idején, hogy ossza meg veletek, mégis hogy búbánatba csinálja ezt. Ő pedig nem volt rest, hamar meg is írta erről szóló cikkét – és bizony kiderült, hogy az a 3 inkább 10-15. Jó, mi? Szerintem olvassátok el a cikket, mert szuper hasznos tanácsokat ad arra, hogyan lehet időt elcsípni az olvasásra a mindennapok zűrzavara mellett.

Emellett szerencsére szívesen le is írja a véleményét egy-egy könyvről. Saját blogján rendre beszámol az élményeiről, arról, hogy milyen hatást váltott ki belőle az aktuális olvasmány. Számos kiadónak készít recenziót, de természetesen írói megkereséseknek is eleget tesz.

Én úgy látom, hogy van benne tapasztalata bőven, ezért is kértem meg, hogy legyen Az én könyvem együttműködő partnere, vagyis, ha bárki szívesen viszont látná a könyvét egy blogcikk formájában és erre ajánlatot kér Az én könyvemen keresztül, akkor Adri lesz az, aki megírja majd azt nektek.

De hogy mit is kell tudni Adriról, azt elmeséli nektek ő maga!

Mayerné Répási Adrienn vagyok. Egy vidéki kisvárosban lakom, Hajóson, férjemmel és három kisgyermekemmel, Daniellával, Viktóriával és Andrással. Munkámat tekintve édesanya vagyok elsősorban, de foglalkozom szövegírással, Pr-cikk-írással, újságírással, mások blogjának egyengetésével és a saját blogom, a Read-blog tartalmas megtöltésével is. Mindemellett a férjem családi vállalkozásában adminisztrátorként is jelen vagyok.

Amióta az eszemet tudom és ismerem a betűket, imádok olvasni. Mindent és bármennyit.

Saját blogom is színes tartalommal büszkélkedhet. Tartalmaz cikkeket környezettudatosságról, a női lét, a kisvállalkozások és kézműves dolgok népszerűsítéséről, terméktesztekről, készítek interjúkat, de a legfontosabb szerepe ott is a könyveknek van – könyvajánlóknak, az írók bemutatásának.

8 éve olvasok töretlenül és véleményezem a könyveket, ajánlom másoknak, írom le erősségeiket és gyengeségeiket, mindezt némi építő kritikával fűszerezve, cseppet sem bántón, inkább biztatón.

Mindenevő vagyok, jöhet szépirodalom, krimi, horror, ifjúsági, mese, romantika, nevelést segítő, vállalkozást előre lendítő, önismereti, történelmi, fantasy könyv. Ami fontos számomra, hogy varázsoljon el a kötet, legyen stílusa, helyesírása, más nem számít. Szeretek mások világában elmerülni, átlényegülni és ezer életet megélni általuk. Nagy szívügyem a magyar írók támogatása, bemutatása az olvasóknak. Annyira nehéz a naponta kijövő rengeteg új megjelenés között eligazodni, meglelni a legjobb olvasmányokat. Az íróknak pedig talán a legnehezebb az, hogyan jutassák el a leendő olvasóknak a könyvüket, hogyan mutassák meg, emeljék ki a rengetegből a sajátjukat. Szeretném azt hinni, hogy én vagyok az az összekötő kapocs, aki segítségével egymásra talál az író és az olvasója.

Kisgyermekeimet is az olvasás szeretetére, a könyvek megbecsülésére nevelem. Az évek során észrevétlenül szívták magukba a könyvek adta tudást, a világjárást, a rengeteg kalandot. Mert a gyerekek a jövő olvasói, ezt nem szabad elfeledni.

Mottóm: Csak addig szeretnék élni, míg a világ összes könyvét el nem olvasom!

Hozzászólás

Az email címedet nem publikáljuk. A kötelező mezőket *-al jelöltük.