Szeretném levenni a népszerűsítés nehéz terhét a válladról Az én könyvem oldalon keresztül is. A honlapomnak és egyéb médiafelületeimnek köszönhetően egyre több és több emberhez juthat el a könyved, ami nemcsak népszerűséget hoz neked, hanem további motivációt a következő műveid megírásához.

Hogyan támogatlak a könyved népszerűsítésében?

Stratégiai Tanácsadás

Könyved témája nagymértékben befolyásolja, hogy melyik felületen célszerű jelen lenned, hogyan kell megszólítanod az olvasóidat. Kérj egyéni, online konzultációt, hogy te is tervek mentén, hatékonyan kommunikálhass.

Egyedi Könyvajánló

Nincs annál hatásosabb, mint mikor egy független szakértő veszi górcső alá a könyvedet, és olyan ajánlást ír hozzá, amely garantáltan megérinti a célközönségedet. Használd ki ezt a lehetőséget!

Szerzői aloldal

Ha megveszed valamelyik csomagomat, külön szerzői oldalt hozok neked létre, ahol bemutatkozhatsz a leendő olvasóidnak. Így a könyveden kívül téged is megismerhetnek, ezáltal is közelebb kerülve hozzád.

Terjesztés

A könyvedet minden médiafelületemen népszerűsítem, hogy a lehető leggyorsabban megismerhessék azt az olvasók. Lehetőséged van azonban hirdetni is.

Interjú közlése

Ha szeretnéd, a blogon külön interjú is készülhet veled, amelyet szintén számos felületen jelenítek meg. Egy interjún keresztül jobban megmutathatod magad, a lényedet, a céljaidat és természetesen a könyvedet is.

Készen állsz a népszerűségre?
Készen állsz arra, hogy a könyved sok emberhez eljusson?
Akkor vágjunk bele!

1. Nézd meg csomagajánlataimat,

2. válaszd ki a legszimpatikusabbat,

3. a többit pedig bízd rám!

Ismertséget hozó csomagajánlataim

3 + 1 igen kedvező csomagajánlatot állítottam neked össze. Válaszd ki a számodra legszimpatikusabbat, kattints a Megrendelem gombra, töltsd ki a felugró űrlapot, majd nyomj a Küldés gombra!

Ha előtte kérdeznél tőlem, annak sincs semmi akadálya. Vedd fel velem nyugodtan a kapcsolatot közvetlenül itt vagy az info@azenkonyvem.hu e-mail-címre írva.

Polc Csomag
6990 Ft

 

A Kirakat Csomag átmenetileg nem elérhető!

 

A Fókusz Csomag átmenetileg nem elérhető!

 

A könyv publikálása
Az én könyvem oldalán
(saját aloldal, főoldal)
A könyv publikálása
Az én könyvem oldalán
(saját aloldal, főoldal)
A könyv publikálása
Az én könyvem oldalán
(saját aloldal, főoldal)
Képes és szöveges
bemutatkozás
saját szerzői aloldalon
Képes és szöveges
bemutatkozás
saját szerzői aloldalon
Képes és szöveges
bemutatkozás
saját szerzői aloldalon
Az én könyvem Facebook és Instagram
felületein hagyományos kommunikáció (poszt)
Az én könyvem Facebook és Instagram
felületein hagyományos kommunikáció (poszt)
Az én könyvem Facebook és Instagram
felületein hagyományos kommunikáció (poszt)
A könyv fotója bekerül a Facebook oldalon a kategóriájának megfelelő fényképek mappába A könyv fotója bekerül a Facebook oldalon a kategóriájának megfelelő fényképek mappába A könyv fotója bekerül a Facebook oldalon a kategóriájának megfelelő fényképek mappába
Az Instagram poszt az adott a könyv termékoldalára hivatkozik (link a bio-ban) Az Instagram poszt az adott a könyv termékoldalára hivatkozik (link a bio-ban) Az Instagram poszt az adott a könyv termékoldalára hivatkozik (link a bio-ban)
Blogcikk a könyv leírásából és a szerzői bemutatkozásból Blogcikk a könyv leírásából és a szerzői bemutatkozásból
A hagyományos posztok közül az egyik 1 hétig rögzített posztként jelenik meg a Facebook oldalon A hagyományos posztok közül az egyik 1 hétig rögzített posztként jelenik meg a Facebook oldalon
Instagramon bekerül a Sztoriba Instagramon bekerül a Sztoriba
Személyes interjú készül blogcikk formájában
Facebook oldalon 1 hétig a könyv kreatívja lesz a borítókép
Továbbá 3 darab Facebook és Instagram kampányt összesen 15 000 Ft értékben

Megrendelem

 

Megrendelem

Megrendelem

A megrendeléstől számítva a könyved korlátlan ideig, tehát mindenféle időkorlátozás nélkül elérhető lesz Az én könyvem Könyvesboltjában.

Mit érdemes még tudnod az együttműködésünkről?

Nagyon fontosnak tartom, hogy író és olvasó között személyes kapcsolat alakuljon ki, ezért ha módodban áll, mindig dedikálva juttasd el vásárlóidnak a művedet, amely nemcsak az olvasói élményt teszi különlegessé, hanem téged is. A megrendelések kétféle módon jutnak el hozzád: 1. ha nincs megrendelői felületed, akkor én küldöm el neked email-ben; 2. ha van megrendelői felületed, akkor a vásárlási szándékot közvetlenül átirányítom hozzád.

Ha ettől eltérő logisztikában gondolkozol, kérlek, jelentkezz a lenti elérhetőségeken, vagy írj a Kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

És ami a legfontosabb! Az oldalamon keresztül történő vásárlások után NEM számolok jutalékkal.

Elfogadsz egy extra tanácsot?

Nagyobb hatást érhetsz el, ha a könyvedről már akkor is hírt adsz, amikor az még nem készült el teljesen:

  • Mutass egy-egy részletet belőle a saját felületeiden,
  • avasd be olvasóidat a kulisszatitkokba,
  • hogy mire elkészülsz a nyomdai kivitelezéssel, már biztos olvasói bázis várjon rád.

Ha bármiben segíthetek, ne hezitálj megkeresni. Ha pedig még mindig bizonytalan vagy egy kicsit, olvasd el a hitvallásomat. Mert Az én könyvem nem üzlet. Ez szerelem.