Add ki a könyved Az én könyvem szakembereinek támogatásával!


Elég csak ránézni a fenti infografikára ahhoz, hogy belássuk, a könyvírás, könyvkiadás folyamata kifejezetten sokrétű és ha valóban minőségi könyvre vágyunk, egy komplett csapatra van szükség hozzá. Az én könyvem azt vállalja, hogy bármelyik fázisnál is járj a könyved írásában, segít neked. Nézd meg, hogyan.

Teljes körű nyomdai kivitelezés – Segítség a könyvírásban

Szerkesztőként tökéletesen tudom, mennyi munkád van a könyvedben.
Ha még a kiadás előtt állsz, átérzem az esetleges kétségeidet, bizonytalanságaidat, sőt a könyveddel kapcsolatos gondjaidat is. Ezért igyekszem átfogóan és teljes körűen segíteni minden írónak és leendő írónak.

Ha szeretnéd szakemberekre bízni az egész folyamatot, minden lépésben tudok neked segíteni.

SZERKESZTÉS – Ha szerkesztésről van szó, elfogult vagyok. Imádom a könyvkiadásnak ezt a részét. Szerkesztőkét tehát velem találkozol majd. Sőt, ha úgy szeretnéd, akkor végigvezetlek a teljes folyamaton egyfajta mentorként.

Érdekel

KORREKTÚRAHa egy szövegben hemzsegnek a helyesírási hibák, akkor az, szerzőjével együtt menthetetlenül hiteltelenné válik. Anyanyelvünk szabályrendszere annyira bonyolult, hogy csak kevesen képesek átlátni minden részletét. Kovács Melinda ilyen rögeszmés szakember, mellesleg évtizedes barátság köt hozzá, így aztán mindig megnyugvással tölt el, ha a kézirat átmegy „korrektori kezei között”.

Érdekel

TÖRDELÉS – Szabó Zoltán sem ma kezdte a szakmát. Nagyjából 20 éve döntött a kreativitás egyedi formája mellett, és elképesztően gyönyörű, ügyféligényeket kielégítő belívekkel rukkol elő újra és újra. Őt is jó személyiséggel áldotta meg a sors: rugalmas, alkalmazkodó típus, de a szakmai irányelveket mindig szem előtt tartja.

Érdekel

BORÍTÓTERVEZÉS – Németh Balázs a borítótervezés mellett tette le a voksát. És milyen jól tette, hisz ösztönösen ráérez megbízója belső igényeire, amit aztán veleszületett kreativitásával kelt életre. A végeredmény pedig, mit is mondhatnék: önmagáért beszél, vagyis elégedettségként köszön vissza az ügyfelek arcáról

Érdekel

NYOMDA – A Bonex Press több mint húsz éve foglalkozik nyomdai kivitelezéssel. Hitvallásuk szerint csak azt vállalják, amit be is tudnak tartani, ezért a megrendelőket nem érik kellemetlen meglepetések. Legyen szó akár digitális, akár ofszet nyomtatásról, náluk minden könyv garantáltan jó kezekbe kerül.

Érdekel

Ingyen letölthető e-book:

Az én adózási kérdéseim

Mindannyian egyetértünk abban, hogy a kreatív tevékenységet elsősorban nem a bevétel lehetősége mozgatja. Ugyanakkor az írók egy részének életében elérkezik az a boldog-boldogtalan pillanat, amikor a számlázás, pénzügyek, adózás, vállalkozás, adminisztráció szavak is bekerülnek a szókincsükbe.

Ebben az ingyen letölthető ebook-ban érthetően írunk a szerzői élet fent említett árnyékos oldaláról is, különböző fiktív, de annál érdekesebb történettel rendelkező szerző szemszögéből.  

Letöltöm

Segítség a népszerűsítésében

Tudom, mielőtt a magánkiadás mellett döntöttél, hosszasan mérlegelted a lehetőségeidet, kerested az utadat, kutattad a számodra legkedvezőbb megoldást.

Az, hogy hittél magadban, pénzt és energiát áldoztál gondolataid publikálására, mindenképpen büszkeséggel tölthet el.

Azzal is tisztában vagyok azonban, hogy a legnagyobb gondot a könyved népszerűsítése jelenti.
Kérlek, engedd meg, hogy csapatommal ebben is segítsek.

SAJÁT SZERZŐI ÉS KÖNYVES ALOLDAL
Ha regisztrálsz Az én könyvem oldalára, egy új platformon mutatkozhatsz be az olvasóidnak. A híred olyan olvasókhoz is eljut, akikhez addig talán még soha. Nem csak a könyvedet, de téged is egyre jobban megismerhetnek, ami valljuk be: kifejezetten hasznodra válhat.

STRATÉGIAI TANÁCSADÁS – Könyved témája nagymértékben befolyásolja, hogy melyik felületen célszerű jelen lenned, hogyan kell megszólítanod az olvasóidat. Kérj egyéni, online konzultációt, hogy te is tervek mentén, hatékonyan kommunikálhass. Ebben nyújt támogatást Davida, a Davida Kommunikáció alapítója, aki már-már misztikus képességekkel kelti életre mások gondolatait. Támasz nem csupán a szövegírásban, de a stratégiában, a kampánytervezésben is. Finoman, de céltudatosan, ötletek garmadáján keresztül terelgeti ügyfelei útját – csupa-csupa szeretettel karöltve.

Érdekel

WEBOLDAL-KÉSZÍTÉS – Ha értékesítésről van szó, itt indul minden. Both Johannával már a kezdetektől együtt dolgozom Az én könyvem felületeinek kialakításán. Ha valaki, hát én tudom, hogy mennyire nyitott, rugalmas, lehetetlent nem ismerő attitűd jellemzi. Ő egy vérbeli varázsló, egy igazi kincs.

Érdekel

KÖNYVMARKETING – Vajda Zsuzsiban az a jó, hogy nem sablonok mentén dolgozik. Minden megbízójára holisztikusan tekint, ami azért rendkívül értékes, mert így biztosan a legoptimálisabb marketingstratégiát állítja össze ügyfeleinek, ami garantáltan célba ér. Vagyis segít megtalálni az ideális vásárlódat, és eljuttatni odáig, hogy veled is maradjon.

Érdekel

EGYEDI KÖNYVAJÁNLÓ/INTERJÚ – Nincs annál hatásosabb, mint mikor egy független szakértő veszi górcső alá a könyvedet, és olyan ajánlást ír hozzá, amely garantáltan megérinti a célközönségedet. Használd ki ezt a lehetőséget! Egy interjún keresztül pedig jobban megmutathatod magad, a lényedet, a céljaidat és természetesen a könyvedet is.

Érdekel

Extra szolgáltatás íróknak

HANGOSKÖNYV KÉSZÍTÉSE – Marosvölgyi Judit hangoskönyv-készítő segítségével életre kel az alkotásod, hangja azokhoz is eljuttatja művedet, akiknek nincs módjuk könyvet venni a kezükbe. Kellemes orgánumát mostantól a szerzői kiadású könyvek szolgálatába is állítja.

Érdekel

JOGI TANÁCSADÁS – Fori Hajnal és Richlach Mónika a szerzői jogok rejtelmeiről rántja le a leplet. Hidd el, jogi kérdésekben a legtöbben elbizonytalanodnak. Neked viszont nincs okod aggodalomra, ha szeretnél biztosra menni bármilyen, a könyvedhez kapcsolódó jogi témában, a legjobb szakemberektől kaphatsz tanácsot.

Érdekel

KÜLÖNLEGES ÍRÓI KÖRNYEZET – A Szerethető Zöld Ház kandallós kuckója is megér egy misét. Van, akit a zajok, a zene, a nyüzsgés motivál írás közben, mások gondolatai inkább a csöndben és nyugalomban kapnak szárnyra. Bármelyik típusba tartozz is, eljöhet egy pont, amikor szívesen elvonulnál, hogy az érdeklődési körödnek megfelelő környezetben fejezhesd be könyveden az utolsó simításokat.

Érdekel

ALKOTÓI VÁLSÁG KEZELÉSE – Sárdi-Papp Réka feloldja benned a blokkot, ha alkotói válságban szenvednél. Amikor könyvet írsz, óhatatlanul is megjelensz a sorok között, még akkor is, ha a téma fiktív. Eljöhet egy pont, amikor valamiért nem találod a szavakat, a folytatást, amikor írás közben rég elfeledett emlékekre bukkansz. Ha tovább szeretnél lépni, oldd meg őket, és lendülj túl, amin kell.

Érdekel

KÖNYVBEMUTATÓ SZERVEZÉSE – Réz Juditnál még nem találkoztam jobb szervezővel. Ha már van saját könyved, az egyik legnagyszerűbb módja annak, hogy megismertesd az olvasóiddal, ha könyvbemutató keretén belül promótálod azt. A személyesség varázsa ugyanis mindennél fontosabb, és az olvasóknak is szükségük van arra, hogy megismerjenek téged.

Érdekel

Készen állsz tehát a népszerűségre?
Készen állsz arra, hogy a könyved sok emberhez eljusson?
Akkor vágjunk bele!

Az én könyvem regisztráció 9990 Ft

  • A könyv publikálása Az én könyvem oldalán (saját aloldal)
  • Képes és szöveges bemutatkozás saját szerzői aloldalon
  • Az én könyvem Facebook és Instagram felületein hagyományos kommunikáció (poszt) 2×2 alkalommal
  • A hagyományos posztok közül az egyik 1 hétig rögzített posztként jelenik meg a Facebook oldalon
  • Facebook Történet és Instagram Sztori a posztolásokat követően (2×2 alkalommal)
  • Facebook oldalon 1 hétig a könyv kreatívja lesz a borítókép

A megrendeléstől számítva a könyved korlátlan ideig, tehát mindenféle időkorlátozás nélkül elérhető lesz Az én könyvem Könyvesboltjában.

Regisztrálom a könyvem

Mit érdemes még tudnod az együttműködésünkről?

Nagyon fontosnak tartom, hogy író és olvasó között személyes kapcsolat alakuljon ki, ezért ha módodban áll, mindig dedikálva juttasd el vásárlóidnak a művedet, amely nemcsak az olvasói élményt teszi különlegessé, hanem téged is. A megrendelések kétféle módon jutnak el hozzád:

1. ha nincs megrendelői felületed, akkor én küldöm el neked email-ben;
2. ha van megrendelői felületed, akkor a vásárlási szándékot közvetlenül átirányítom hozzád.

Ha ettől eltérő logisztikában gondolkozol, kérlek, jelentkezz a lenti elérhetőségeken, vagy írj a Kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

És ami a legfontosabb! Az oldalamon keresztül történő vásárlások után NEM számolok jutalékkal.

TIPP Neked

Nagyobb hatást érhetsz el, ha a könyvedről már akkor is hírt adsz, amikor az még nem készült el teljesen:

  • Mutass egy-egy részletet belőle a saját felületeiden,
  • avasd be olvasóidat a kulisszatitkokba,
  • hogy mire elkészülsz a nyomdai kivitelezéssel, már biztos olvasói bázis várjon rád.

Ha bármiben segíthetek, ne hezitálj megkeresni. Ha pedig még mindig bizonytalan vagy egy kicsit, olvasd el a hitvallásomat.

Mert Az én könyvem nem üzlet. Ez szerelem.