Törekedj a minőségre: add ki a könyved szakemberek támogatásával!


Elég csak ránézni a fenti infografikára ahhoz, hogy belássuk, a könyvírás, könyvkiadás folyamata kifejezetten sokrétű, és ha valóban minőségi könyvre vágyunk, egy komplett csapatra van szükség hozzá. Bármelyik fázisnál is járj a könyved írásában, segít neked. Nézd meg, hogyan.

Ismerd is meg meg részletesebben az extra szolgáltatásokat, amelyek mind-mind ahhoz járulnak hozzá, hogy a könyved, ezáltal pedig te magad még ellenállhatatlanabbá váljatok.

Ha engem bízol meg a szerkesztéssel, a koordinációval a megannyi szép élmény mellett
garantálhatok neked még valami nagyon fontosat:

A könyvedhez, terjesztéshez kapcsolódó jogok mind nálad maradnak!
A könyved a te gyermeked, hiszem, hogy nem veheti el azt tőled senki.

Teljes körű nyomdai kivitelezés – Segítség a könyvírásban

Szerkesztőként tökéletesen tudom, mennyi munkád van a könyvedben.
Ha még a kiadás előtt állsz, átérzem az esetleges kétségeidet, bizonytalanságaidat, sőt a könyveddel kapcsolatos gondjaidat is. Ezért igyekszem átfogóan és teljes körűen segíteni minden írónak és leendő írónak. Azért dolgozom együttműködő partnerekkel, mert hiszek a kapcsolódások erejében, és talán nem árulok el nagy titkot, mikor azt mondom: én sem érthetek mindenhez szakértőként.

Ha szeretnéd szakemberekre bízni az egész folyamatot, minden lépésben tudok neked segíteni.
Biztos vagyok benne, hogy te is a minőségi könyvkiadás mellett tetted le a voksodat.
Másképp mi értelme lenne, nem igaz?

SZERKESZTÉS – Ha szerkesztésről van szó, elfogult vagyok. Imádom a könyvkiadásnak ezt a részét. Szerkesztőkét tehát velem találkozol majd. Sőt, ha úgy szeretnéd, mentorként végigvezetlek a teljes folyamaton.

Érdekel

KORREKTÚRA – Ha egy szövegben hemzsegnek a helyesírási hibák, akkor az, szerzőjével együtt menthetetlenül hiteltelenné válik. Anyanyelvünk szabályrendszere annyira bonyolult, hogy csak kevesen képesek átlátni minden részletét. A korrektúra ily módon a szent ötös elengedhetetlen eleme. Ne is kételkedjünk ebben.

Érdekel

TÖRDELÉS – A tördelés ugyanúgy esszenciája a könyvnek, ahogy a többi lépés is. A belív minősége kreativitásra utal, átgondoltságot, összetettséget, gondoskodást sugall. Nem csak a könyv témája a fontos, de az is, hogy milyen ruhába öltöztetjük a mondanivalót.

Érdekel

BORÍTÓTERVEZÉS – Egy jó könyvborító olyan, ami mindent visz. Egyszerre feltűnő, meghökkentő, ugyanakkor megérint, megragadja a figyelmet, elgondolkodtat. A jó könyvborító már önmagában is elmeséli, hogy miről szól a könyv, mindezt úgy, hogy az író személyiségével is összhangban van. Ne felejtsd el: a borító az első – és sokszor az egyetlen –, amit az olvasó meglát.

Érdekel

NYOMDA – Nyomdai partnerem több mint húsz éve foglalkozik nyomdai kivitelezéssel. Hitvallásuk szerint csak azt vállalják, amit be is tudnak tartani, ezért a megrendelőket nem érik kellemetlen meglepetések. Legyen szó akár digitális, akár ofszet nyomtatásról, náluk minden könyv garantáltan jó kezekbe kerül.

Érdekel

Ingyen letölthető e-book:

Az én adózási kérdéseim

Mindannyian egyetértünk abban, hogy a kreatív tevékenységet elsősorban nem a bevétel lehetősége mozgatja. Ugyanakkor az írók egy részének életében elérkezik az a boldog-boldogtalan pillanat, amikor a számlázás, pénzügyek, adózás, vállalkozás, adminisztráció szavak is bekerülnek a szókincsükbe.

Ebben az ingyen letölthető ebook-ban érthetően írunk a szerzői élet fent említett árnyékos oldaláról is, különböző fiktív, de annál érdekesebb történettel rendelkező szerző szemszögéből.  

Letöltöm

Segítség a népszerűsítésében

Tudom, mielőtt a magánkiadás mellett döntöttél, hosszasan mérlegelted a lehetőségeidet, kerested az utadat, kutattad a számodra legkedvezőbb megoldást.

Az, hogy hittél magadban, pénzt és energiát áldoztál gondolataid publikálására, mindenképpen büszkeséggel tölthet el.

Azonban azzal is tisztában vagyok, hogy a legnagyobb gondot a könyved népszerűsítése jelenti. Minden problémádra ugyan nem tudok megoldást kínálni, de talán valamennyire a saját könyves branded építéséhez hozzá tudok járulni.

SAJÁT SZERZŐI ÉS KÖNYVES ALOLDAL
Ha regisztrálsz Az én könyvem oldalára, egy új platformon mutatkozhatsz be az olvasóidnak. A híred olyan olvasókhoz is eljut, akikhez addig talán még soha. Nem csak a könyvedet, de téged is egyre jobban megismerhetnek, ami valljuk be: kifejezetten hasznodra válhat. Nem titok ugyanis, hogy új szereplőként a piacon akkor lesz igazán esélyed népszerűségre szert tenni, ha minél több platformon hallanak rólad.

STRATÉGIAI TANÁCSADÁS – Könyved témája nagymértékben befolyásolja, hogy melyik felületen célszerű jelen lenned, hogyan kell megszólítanod az olvasóidat. Kommunikálj te is tervek mentén, hatékonyan. Egy jó tanácsadó már-már misztikus képességekkel kelti életre mások gondolatait. Támasz nem csupán a szövegírásban, de a stratégiában, a kampánytervezésben is. Finoman, de céltudatosan, ötletek garmadáján keresztül terelget a vágyott cél felé.

Érdekel

WEBOLDAL-KÉSZÍTÉS – Ha értékesítésről van szó, itt indul minden. Ez persze nem feltétlenül igaz, de mégis. A mai világban egy jó, célközönséget maximálisan kiszolgáló weboldal nélkül sokkal kisebb eséllyel tudod megszólítani a vásárlóidat. Legyen fix, saját értékesítő felületed, ahol megmutathatod, ki is vagy valójában.

Érdekel

KÖNYVMARKETING – Egy jó marketinges nem sablonok mentén dolgozik, személyre szabja a szolgáltatását, mert pontosan tudja, hogy ugyanazon recept nem lehet mindenki számára garancia.

Érdekel

Extra szolgáltatás íróknak

JOGI TANÁCSADÁS – Időnként előfordul, hogy szerzői jogok rejtelmeiről le kell rántani a leplet. Hidd el, jogi kérdésekben a legtöbben elbizonytalanodnak. Neked viszont nincs okod aggodalomra, ha szeretnél biztosra menni bármilyen, a könyvedhez kapcsolódó jogi témában, kérdezz bátran, kérj tanácsot.

Érdekel

ALKOTÓI VÁLSÁG KEZELÉSE – Egy tapasztalt coach feloldja benned a blokkot, ha alkotói válságban szenvednél. Amikor könyvet írsz, óhatatlanul is megjelensz a sorok között, még akkor is, ha a téma fiktív. Eljöhet egy pont, amikor valamiért nem találod a szavakat, a folytatást, amikor írás közben rég elfeledett emlékekre bukkansz. Ha tovább szeretnél lépni, oldd meg őket, és lendülj túl, amin kell.

Érdekel

Készen állsz tehát a népszerűségre?
Készen állsz arra, hogy a könyved sok emberhez eljusson?
Akkor vágjunk bele!

Az én könyvem regisztráció 9990 Ft

  • A könyv publikálása Az én könyvem oldalán (saját aloldal)
  • Képes és szöveges bemutatkozás saját szerzői aloldalon
  • Az én könyvem Facebook és Instagram felületein hagyományos kommunikáció (poszt) 2×2 alkalommal

A megrendeléstől számítva a könyved korlátlan ideig, tehát mindenféle időkorlátozás nélkül elérhető lesz Az én könyvem Könyvesboltjában.

Regisztrálom a könyvem

Mit érdemes még tudnod az együttműködésünkről?

Nagyon fontosnak tartom, hogy író és olvasó között személyes kapcsolat alakuljon ki, ezért ha módodban áll, mindig dedikálva juttasd el vásárlóidnak a művedet, amely nemcsak az olvasói élményt teszi különlegessé, hanem téged is. A megrendelések közvetlenül hozzád érkeznek. Amikor egy olvasó megrendel egy könyvet, akkor azonnal az általad megadott felületen találja magát. Ennyire egyszerű.

És ami még fontos! Az oldalamon keresztül történő vásárlások után NEM számolok fel jutalékot.

TIPP Neked

Nagyobb hatást érhetsz el, ha a könyvedről már akkor is hírt adsz, amikor az még nem készült el teljesen:

  • mutass egy-egy részletet belőle a saját felületeiden,
  • avasd be olvasóidat a kulisszatitkokba,
  • hogy mire elkészülsz a nyomdai kivitelezéssel, már biztos olvasói bázis várjon rád.

Óva intelek attól, hogy konkrét tervek nélkül belevágj könyved kiadásába.
Ha bármiben segíthetek, ne hezitálj megkeresni. Ha pedig még mindig bizonytalan vagy egy kicsit, olvasd el a hitvallásomat.

Mert Az én könyvem nem üzlet. Ez szerelem.