Kreatív időtervezés

Szerző: Tóth Cecília

5940 Ft

Ez a könyv iránytű a saját tervezőnaplód létrehozásához, azaz az álmaid megvalósításához. Azért iránytű, mert tájékoztatásra szolgál. Az, hogy hova szeretnél eljutni és milyen utat választasz magadnak, az rajtad múlik. Az eszköz a kezedben van.

Ezt a könyvet közvetlenül a szerzőtől tudod megrendelni:

Megrendelés

Elfogyott

Kategóriák: ,
Termékkód: 15764

Leírás

Legyen élmény a feladataid vezetése!

Egyensúly. Rend. Teljes élet.
Mindannyian vágyunk erre – mégis nehéz elképzelni a hozzá vezető utat. Miért?

Mert nem tudjuk, merre induljunk! Nem elég rendezettek a gondolataink, a feladataink. Nincs elég időnk, és nem ismerjük magunkat elég jól ahhoz, hogy igazán kiegyensúlyozott életet alakíthassunk ki magunk körül – egy olyan életet, ami lehetőséget ad céljaink elérésére.

Ebben a könyvben egy olyan egyszerű módszert ismerhetsz meg, amely személyre szabott, hatékony adminisztráció által segít, hogyan rendszerezd a gondolataidat. Átláthatóvá teszi a feladataidat, és ezáltal lehetőséget ad önmagad jobb megismerésére. Megmutatja, hogyan készítsd el a saját tervezőnaplódat, ami helyettesít minden határidőnaplót, feljegyzést, szedett-vedett füzetet, és egymaga válik a jobb kezeddé.

Figyelem! Ez nem egy sablonmódszer, amit egy az egyben átvehetsz. Szükséged lesz az őszinteségedre és a kreativitásodra, hogy felismerd az igényeidet, a problémáidat, és eszerint szabd testre a saját naplódat. A befektetett munkád busásan megtérül majd, amikor tisztán látod magad előtt a saját rendszered, és áttekinthetővé válik az életed. Kirajzolódik előtted életed alakulása, és élvezni fogod a feladataid vezetését!

Tervezett holnap, és nyugodt mai nap – ezt kapod a tervezőnaplódtól.

Kiadás éve: 2020.
Oldalszám: 372 oldal
Borítás: Cérnafűzött, keménytáblás
ISBN: 978-615-008-776-4
Méret: 210*148

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kreatív időtervezés” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük