Kismamanapló

4900 Ft

A naplóírást kiváló eszköznek találom az önreflexióra, és megtapasztaltam, hogy vannak, akik a szavakkal elsősorban így tudnak és szeretnek őszinte kapcsolatba kerülni: az önmagukkal való kapcsolódáson keresztül.

Kategóriák: , ,
Termékkód: 9053

Leírás

A Kismamanapló belső utazásra invitál. A kilenc hónap hamar elillan a kötelező vizsgálatok, a babakelengye vásárlása, a lakás átrendezése közben, és végül a baba is megérkezik. Ez a napló a várandóssággal kapcsolatos legfőbb lelki kérdéseken vezet végig. A válaszok keresése során nő a kismama tudatossága akár első, akár többedik baba érkezik.

“A naplóírást kiváló eszköznek találom az önreflexióra, és megtapasztaltam, hogy vannak, akik a szavakkal elsősorban így tudnak és szeretnek őszinte kapcsolatba kerülni: az önmagukkal való kapcsolódáson keresztül.

Ezek a tematikus naplók úgy készültek, hogy a mentálhigiénés és coach tudásom és tapasztalataim, valamint saját élményeim alapján született kérdésköröket a témák szakértőivel való konzultációk eredményeként alakítottam és pontosítottam. Az elkészült naplók témái jelzésértékűek: kiemelkedő, az egyes életszakaszok közötti átlépést jelentő időszakokhoz, azaz normatív krízisekhez kapcsolódnak, és a feloldásukhoz kínálnak békés segítséget. Bízom benne, hogy a naplóírás támaszt jelent sokaknak, és további naplóötletek is megvalósulhatnak majd.”

Kiadás éve: 2019
Oldalszám: 112
Borítás: Cérnafűzött, gumis, kemény borító
ISBN: 978-615-00-5185-7
Méret: 105×148 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kismamanapló” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük