Hogyan NEM találtam meg az Igazit?

Szerző: Keller Katja

2790 Ft

Hány nem Igazi tölti meg az életünk szerelemmel és annak szomorú változataival, mielőtt találkozunk az Igazival? És mondhatjuk-e biztosra, hogy megtaláltuk, amikor azt hisszük, megvan?

Ezt a könyvet közvetlenül a szerzőtől tudod megrendelni!

Kategóriák: , , , ,
Termékkód: 15708

Leírás

Mindenki nyugodjon le a picsába, a szerelem csak az illúziók és remények zavaros keveréke némi érzelmi töltettel. De ha voltál már Flóra helyében, tudod, milyen keresni egy bizonyos férfit, és olyan pasikat találni, akikből valami mindig hiányzik. Volt már szexkapcsolatod? Remélted azt tőle, hogy majd szeretni fog? Éltél már arrogáns, hímsoviniszta férfivel, aki korlátozta a szabadságod? Irányítottál már pasikat az orruknál fogva, akiket nem szerettél? És kaptad-e vissza ugyanezt a bánásmódot szerelem címszó alatt? Flóra felkészül arra, hogy hátizsákkal nekivág Villánynak, Medjugorje-nek és Manarolának, de őt sehogy sem lehet lelőni. Hinni az Igaziban nevetséges és fárasztó. Nem tudom, végül is, mi a francnak kell keresni egy olyan férfit, akinek a létezése kétséges?

„Hány nem Igazi tölti meg az életünk szerelemmel és annak szomorú változataival, mielőtt találkozunk az Igazival? És mondhatjuk-e biztosra, hogy megtaláltuk, amikor azt hisszük, megvan? Eltörölhetetlen késztetést éreztem, hogy meséljek férfiakról, akikhez valami megmagyarázhatatlan módon nem volt semmiféle közöm annak ellenére, hogy mégiscsak közöm volt hozzájuk. A végén mindig azon gondolkozom, miért kéne hagyni, hogy elvegyék a hitünk azok a valakik, akik csak kuszaságot és méltatlanságot hagynak maguk mögött?”

Kiadás éve: 2020.
Oldalszám: 144 oldal
Borítás: Puhatáblás
ISBN: 978-615-00-9399-4
Méret: A5

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hogyan NEM találtam meg az Igazit?” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük