Kelj fel, és élj!

3990 Ft

A könyv a depresszióról szól, a titokról. Arról, hogy mi ez, hogy támad, hogyan működik, milyen megélni, mit tehetsz, ha benne vagy, és hogy értsd meg, min megy át az, aki titokban szenved melletted.

Ezt a könyvet közvetlenül a szerzőtől tudod megrendelni:

Megrendelés

Elfogyott

Kategória:
Termékkód: 11589

Leírás

Harcom a depresszióval, egy olyan világban, ahol minden családban érintett valaki, de mégsem beszélünk róla, illetve egy iránytű önmagunk megtalálásához.

“Nekem az a legkedvesebb a könyvel kapcsolatosan, hogy bár másfél évig gondolkodtam miután megírtam, hogy kiadjam, vagy ne, nagyon sok visszajelzést kapok. Az, amikor azt írja valaki, hogy a könyv elolvasása után értette meg a párját vagy a gyerekét, és le tudtak ülni megbeszélni az elmúlt évek feszültségét, az nekem egy hatalmas élmény. Olyan is volt, aki felhívott, hogy most értette meg, miért nem tudott eredményt elérni az életében, mert mindig mások céljait akarta megvalósítani, és hogy a könyv segített felfedezni, hogy mi a saját belső, elnyomott vágya és álma. Én nagyon örültem volna, ha a kezembe vehettem volna egy ilyen könyvet, amikor depressziós lettem.” A szerző

Kiadás éve: 2019
Oldalszám: 112 oldal
Borítás: Puha
ISBN: 978-615-00-4311-1
Méret: A5

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kelj fel, és élj!” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük