#önazonosanya

Szerző: Dayfly Kriszti

5990 Ft

Te vagy az anyaságod szakértője!
A célja, hogy mankó legyen Nektek, kisgyermekes édesanyáknak ahhoz, hogy megtaláljátok a saját válaszaitokat. Hogy önmagatok ráébredjetek, hogyan lehettek kiegyensúlyozottak ebben az elvárásokkal-megfelelési kényszerrel, információkkal, kütyükkel, tárgyakkal, tanácsokkal, „tökéletességgel” telezsúfolt világban.

Ezt a könyvet közvetlenül a szerzőtől tudod megrendelni:

Megrendelés

Elfogyott

Kategória:
Termékkód: 10000

Leírás

Egy olyan világban, amelyben mégis talán jobb élni, mint valaha eddig bármikor. Mert a többségünknek van választási lehetősége eldönteni, hogyan szeretne élni.

“Minél több forrás áll a rendelkezésünkre, annál nehezebb választani közülük, és annál nehezebb hinni az eredményességükben.”
Petr Ludwig

Írtam Általatok és Értetek egy könyvet

Előre szólok, hogy ez egy coach szemléletű kézikönyv. Nem tartalmaz fix tanácsokat. Nem célja megmondani, hogyan éld az életed. Egy olyan szemlélet, amelyet Dayfly Krisztiként a néha túl sok, a néha meg túl kevés olvasás, szenvedés, ima, coaching, terápia, szoptatás, altatás, dühroham, szeretkezés, sírás, nevetés, alvás, homokozás, bringázás, írás segítségével összeraktam magamban. Na, melyikből lehetett túl sok vagy túl kevés?

A könyv környezetbarát, vannak benne kitéphető lapok, hajtogatható, színezhető, eldobható, felgyújtható, de akár meg is ehettek belőle pár oldalt. Képzeld el, hogy nincs elvárásom. Sem Veled, sem magammal szemben. Megírtam, mert ez volt az álmom, mert jól esett, mert segíthet. Lehet, hogy kidobod pár oldal után, de az is, hogy olyan eszköztárat adok a kezedbe, amit újra és újra tudsz majd használni.

Egyben biztos vagyok: Te tudsz elég jó szülő lenni, ha megtalálod az utad. Ezért írtam. Hátha betalál. Hátha kibírod és végig csinálod: max. … oldal lesz. Hátha még beszélgethetünk is róla. Hátha megnyugszol, hogy mégsem vagy annyira szar anya. Mert nem vagy. Mert én sem vagyok. Csak elakadtál, belegabalyodtál, elfáradtál, csak egyszerűen mást szeretnél, mint amit kaptál, láttál, éreztél.

Ahogy neked, nekem is voltak, vannak rossz napjaim, én is küzdök a démonjaimmal, de segítséget kérek és érzem, hogy fejlődöm. Egy vagyok közületek.

Tegyük fel, hogy minden, amit mondtak neked, olvastál, az lehet, hogy igaz, lehet, hogy nem. A lelked viszont jelzi a Nektek jó válaszokat. Ha még nem jelzi, akkor: nem sírtál, nem aludtál, nem olvastál, nem írtál, nem coachingoltak meg…. eleget. Megnézzük, mik ezek a jelek?
Megnézzük, hogy ha csoda történik és olyan leszel, amilyen a legmerészebb álmaidban szeretnél, akkor mi történik?

Tarts velem, olvasd és használd ezt a kézikönyvet, amit Neked írtam, mert:
Te vagy az anyaságod szakértője!

Legyél jelen velem!
Dayfly Kriszti

Az #önazonosanya című könyv munkafüzettel együtt is megvásárolható. A kettő együttes ára 8990 Ft.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„#önazonosanya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük