Fényképek

Szerző: Louis Bertrand

1200 Ft

Státusz: E-book formátum, szerzőtől rendelhető!

Felkavaró, gyötrő, mégis gyönyörű volt megélni minden pillanatát annak a kapcsolatnak, melyről a könyv szól. OTT lenni, átélni és Vele lenni. Szerettem és szeretett. Hogy mégsem sikerült, ez mindkettőnk hibája és legnagyobb tragédiánk.

Kategóriák: ,
Termékkód: 8217

Leírás

Visszatérő, közös vágyunk volt, hogy elszökünk pár napra, messze onnan ahol lakunk, dolgozunk.
Úgy hittük, nyár lesz, verőfény, mi ülünk egy presszó teraszán. Ő fagylaltot kanalaz, én hideg mentateát kortyolgatok, beszélgetünk, nézzük a sétálgató embereket…

Vagy épp tél lesz, ropogó hóval, korai, hosszú estékkel, kandallóban pattogó fahasábokkal, messzi harangszóval. Kézen fogva sétálni az Idegen Városban, ahol senki sem ismerhet bennünket, ahol nyugodtan bármelyik tér kellős közepén délben is csókolózhatunk kedvünkre.

Nem készült közös fotó egy sem rólunk… nem azért mert nem akartuk volna… egyszerűen így alakult. Mindig akartunk, de aztán valahogyan folyvást elmaradt. Ezért hát képességeimhez mérten bepótoltam a sok hiányzó fotográfiát rólunk, s megírtam történetünket. A könyvem Rólunk szól; elveszett világunkról, a felhők között lebegő – talán sosem volt – „Idegen Városokról”, sóhajokról, reményekről, s a kijózanító valóságról.

A szerzőről

Gyermekkoromtól írok. Verseket, novellákat, meséket. Régebben  csak a fióknak, újabban a merevlemezeknek…

Úgy érzem, eljött az idő,hogy kipróbáljam a nagyközönség mit szól egyik legfelkavaróbb – sokak szerint legjobban sikerült kisregényemhez…

Szerzés éve: 2014.
Oldalszám: 84 oldal
Formátum: E-book

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fényképek” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük