Felhőcske és barátai

Szerző: Korpás Léri

3000 Ft

Felhőcske és barátai kedves egy történet arról, hogyan szerez barátokat egy „kisbárány”felhő ott fenn a magasban, aki szeretne átsétálni a szivárványon, akit ő „sínes salag”-nak (színes szalagnak) gondol, és nagyon szeretne repülőgépen utazni.

Ezt a könyvet közvetlenül a szerzőtől tudod megrendelni:

Megrendelés

Elfogyott

Kategória:
Termékkód: 15904

Leírás

Láthatjuk, hogyan menekül meg a villámokat cikázó haragos, „morcos felhő”-től, akinek később felismeri a jó tulajdonságait, valamint hogyan játszik „csillagvadászós” játékot? Azt is szeretné tudni, hogy a csillagok sziporkázó koccanását lehet-e hallani, és, hogy a sötét, viharos felhők fölött süt-e a nap?

Részlet Konczné Tegzes Erika közművelődési referens ajánlásából

(…) “A mese megkedveltetését érdemes egészen kicsiny korban elkezdeni, hiszen fejleszti a személyiséget, pozitív képet ad a világról, élénkíti a fantáziát, gazdagítja a lelkeket. A hallgató, az olvasó és a meseíró lelkét is. E kiadvány szerzője a tüneményes kis unokái által ihletett közös élményeket rendezi tanulságos történetekké. Megeleveníti és megszemélyesíti a természeti elemeket, fantáziaképet alkot a gyerekek lelkében. Felhőcske és a nyári zápor, morcos felhő, párácska és a szivárvány főszerepet kapnak a napsütéses réten, „csillagvadászat” közben.

… Korpás Léri meséit olvasva nemcsak a természet szépségeit tanuljuk meg észrevenni a körülöttünk élőkben, hanem megtanuljuk látni és érezni a természet hangulatképeit is a szeretet eszközeivel.”  (…)

Kiadás éve: 2020.
Oldalszám: 71 oldal
Borítás: Keménytáblás
ISBN: 978-615-00-7563-1
Méret: A5

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Felhőcske és barátai” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük