Dorka kalandjai

Szerző: Fekete Gábor

2700 Ft

Státusz: Szerzőtől rendelhető!

A mesekönyvben megjelenő öt különböző történet két főhőse a mindig vidám kislány, Dorka és hű barátja, Oszkár, a pajkos kiskutya. A színes rajzoknak és változatos meséknek köszönhetően a kettőtől a hatéves korosztályig mindenki egyaránt jól szórakozhat.

Kategória:
Termékkód: 7533

Leírás

A mesekönyvben megjelenő öt különböző történet két főhőse a mindig vidám kislány, Dorka és hű barátja, Oszkár, a pajkos kis-kutya. De fontos szereplői mindennapi életüknek a háziállatok, és megismerkedhetünk néhány állatkerti lakóval is, közben pedig a kutyák és macskák közötti viszály sem maradhat el.

A színes rajzoknak és változatos meséknek köszönhetően a kettőtől a hatéves korosztályig mindenki egyaránt jól szórakozhat.

„A góré mögött valami csillog, egy aprócska tavacska, fölötte egy fahíd, s a vízben sok-sok halacska. Gyönyörű színes halacskák, kisebbek és nagyobbacskák, néhanapján oda járnak inni a szomszédos macskák.

A nagymamánál rengeteg az állat és a látnivaló, a karám mögött szénát eszik Donna, a szürke ló. Naposcsibék bújócskáznak tyúkanyónak védelmében, nagy tarajú vörös kakas büszkén jár e vidéken.”

Kiadás éve: 2018.
Oldalszám:
56 oldal
Borítás:
Puhatáblás
ISBN:
978-615-5696-54-1 
Méret:
A5

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dorka kalandjai” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük