Bátor vagyok, segítek! 2. – Félix, a hős

4000 Ft

A Bátor vagyok, segítek! második kötete egy olyan mesekönyv, amely azért íródott, hogy az olvasók egy mesén keresztül megtanulhassák, hogyan tudnak segíteni a bajban.

Ezt a könyvet közvetlenül a szerzőtől lehet megrendelni!

Kategória:
Termékkód: 17226

Leírás

Ebben a kötetben olyan barátságos állatkarakterek vannak, akikkel a gyerekek könnyen tudnak azonosulni, emberi vonásokkal rendelkeznek, emberi tulajdonságaik révén a kicsik könnyedén el tudják játszani a mese történetét. Ezáltal az elsősegélynyújtás, mentőhívás alapjait. A kötetet kivonuló mentőtisztként az Országos Mentőszolgálat szakmai irányelvei alapján írtam és festettem, így aktuális és életszerű. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy Dr. Kádár Annamária pszichológus, egyetemi docens, a Mesepszichológia könyvek írója pedig ajánlásával látta el.

Ebben a mesében Félixnek, a 6 éves nyuszinak kell hőssé válni azáltal, hogy a balesetet szenvedett mamájához mentőt hív, majd az akadályokat leküzdve beengedi a segítségükre érkező mentőegységet a házba.

A mesém olvasása kapcsán a családoknak, pedagógusoknak lehetőségük nyílik arra, hogy a gyermekekkel átbeszéljék, eljátsszák, mit kellene tenniük, ha őket baj érné. Megtanulhatják a telefon segélyhívójának használatát, a bejelentés mikéntjét, és sok más praktikus dolgot, stresszmentesen, mesélve.

Kiadás éve: 2023.
Oldalszám: 28 oldal
Borítás: keményborítás, egyenes gerinccel
ISBN: 978-963-8242-63-1
Méret: 200×200 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bátor vagyok, segítek! 2. – Félix, a hős” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük