A Lélek szirmai

Szerző: Faragó Maia

2800 Ft

Ebben a kötetben „végig gyalogolok” azokon a korszakokon, melyek legnehezebbek voltak számomra, de az írással és a szeretteim támogatásával újjászülettem belőlük.

A könyv a megrendelés gombra kattintva vásárolható meg!

Megrendelés

Elfogyott

Kategóriák: ,
Termékkód: 16602

Leírás

A fejezetek – történetekkel és versekkel – követik azt a ciklust, mely az életben is végigmegy bennünk: amikor még remélünk, amikor csalódunk, amikor újra kell kezdenünk, és amikor megértjük, hogy Értünk volt minden, és elérhetjük a harmonikus boldogság lebegő állapotát.

„Meghaltam és újjászülettem.
Darabjaimat összeszedtem.”
Ismerős?

Valószínűleg már általad is táplált érzésekre, megélt történetekre ismersz majd rá, de engedd, hogy ezek más, új fénnyel legyenek megvilágítva, míg lapozod e kötetet. Kívánom, hogy leld benne örömöd, találj megnyugvásra, békére, saját hangodra, telítsen meg hittel, s azon reménnyel, hogy mindig van tovább. Hidd el. Nem akarom az életed megváltoztatni, Téged kioktatni, se tanácsot adni. Csak történeteimet próbáltam rímekbe önteni és tintába mártani és szeretném veled megosztani, velük téged jó érzéssel megtölteni, segíteni, hogy ne érezd egyedül magad, hanem azt az erőt érezd belül, hogy folytasd. Mindig csak előre, a végső fázis felé.

Bízom benne, kellemes pillanatokat szerezhetek Neked olvasás közben, és szeretném, hogy Benned ezzel a könyvvel egy mosolyt hagyjak.

Kiadás éve: 2021
Oldalszám: 108
Borító: füles kartonált
ISBN: 978-615-01-1502-3
Méret: 148×210 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A Lélek szirmai” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük