Elsőre ikreket kaptam. A vállalkozási mentorom szerint ez fontos dolog. Most már én is azt gondolom, hogy az, legalábbis abból a szempontból, hogy viszonylag gyorsan rákényszerültem arra, hogy hatékonyan osszam be az időm…. hogy elengedjek dolgokat (amiket friss anyaként tökéletesen akarunk csinálni), hogy priorizáljak (ha az egyik önveszélyes helyzetben van, azt mentsem :)), hogy nemet mondjak… Aztán ez a dolog beszippantott, és elkezdtem ebbe az irányba képezni magam. Mire úton volt a harmadik már többrekesznyi időmenedzsmentről szóló szakirodalmon rágtam át magam, arra keresve a választ, hogy hogyan lehet összeegyeztetni a munkát és a családot.

SPOLIER következik: sehogy – legalábbis közel sem úgy, ahogy a média ezt sulykolja. Ebből a tonnányi szakirodalomból az első felismerésem az volt, hogy jééé! ezeket a könyveket 90%-ban férfiak írták. Ezekben a könyvekben pedig többnyire hihetetlen szuper és látszólag könnyedén hasznosítható trükkök, tippek, módszerek vannak felsorolva arra vonatkozóan, hogyan is lehetünk hatékonyabban a munkánkban. A nap 9-től 5-ig tartó intervallumában. És mi lesz a többi idővel… a 9 előtti és az 5 utániakkal? Azok elveszhetnek a szürke ködben? Kicsit sem, így úgy gondoltam, hogy ez megmutathatom és megírhatom: hogy egy nő, egy családanya hogyan próbálhatja jobban beosztani jobban beosztani az idejét, a 9 előtti és az 5 utáni órákban is.

Ezért született A kevesebb néha több című könyv is…”

Azért foglalkozom időmenedzsmenttel, hogy jobb legyek benne, hogy ne kövessem el újra és újra ugyanazokat a hibákat – csak másokat :). Nem tudok csak egy dologgal foglalkozni, ezért foglalkozom tervezéssel, mert enélkül menedzselhetetlen lenne az a sok minden, amit napról napra/ percről percre meg akarok valósítani.

Tervezési szakértőként és productivity tanácsadóként segítem a cégeket stratégiai tervezésük során, illetve saját kreatív tervezőimmel igyekszem a mikro és kisvállalkozókat támogatni ezen a területen.

Ha éppen nem időmenedzsment workshopot tartok, vagy üzleti coachingot, akkor is kreatív, izgalmas munkát végzek, hiszen a NewRoof design enteriör tervezője vagyok.