Kreatív Évtervező

3990 Ft

A kreatív tervező végigkísér a teljes folyamaton. Egy projekt, egy termékfejlesztés, egy kampány elejétől a végéig. Minden lépést számításba véve.

Ezt a könyvet közvetlenül a szerzőtől tudod megrendelni:

Megrendelés

Elfogyott

Kategória:
Termékkód: 9894

Leírás

A sikeres vállalkozói év megtervezéséhez

Az évtervezőt vállalkozóként – vállalkozóknak készítettük. Egy olyan tervezőt szerettünk volna összeállítani, amely segíti a vállalkozókat az üzleti évük hatékony megtervezésében. A kreatív évtervező egyedi a piacon, hiszen ez nem egy egyszerű sablon, hanem egy összefogott, jól strukturált sorvezető. Egy olyan napló, amely nem csak a célok felállításában segít, hanem abban is, hogy miképp hangolhatóak össze céljaid, s közben meglásd, hol vannak az akadályok és hogyan lehet elkerülni őket, vagy megoldást találni rájuk.  A tervező végigvezet az egész célállítás folyamatán, a pénzügyi tervezésen, a mérföldkövek kitűzésén, a főbb lépések átgondolásán, de még a marketing stratégia felállításán is.

Több, mint egy egyszerű letölthető sablon. Ez egy igazi segédlet, amely kérdésekkel, feladatokkal, tanácsokkal segít ahhoz, hogy minél részletesebb tervekkel tudj nekiindulni.

Több egy átlagos tervezőnél: számtalan klasszikus és nem annyira klasszikus coaching-feladattal, valamint motivációs idézetekkel segít abban, hogy a leírtakat meg is tudd valósítani, és az álom ne csupán álom legyen többé.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kreatív Évtervező” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük