Hitvallás

Tulajdonképpen ma már bármi lehet örök, nem csak az írott, de még a kimondott szó sem száll el. Mégis, jöhet bármilyen digitalizáció, bármennyire őrült és modern világ, a könyv, az bizony nem hasonlítható semmihez sem. Az az illat. A papírlapok lágy suhogása, miközben lázasan olvassuk az újabb és újabb izgalmas sorokat. Az egyik legsokoldalúbb és legbölcsebb társ, ami/aki csak létezhet kerek e világon.

Mert miről is szól? A gondolatok legbensőségesebb kivetülése. Mindegy, hogy története valós vagy fiktív, szakmai összefoglaló vagy irodalmi alkotás, hisz az írója ott lesz benne, eggyé válik a könyvével. Miatta lesz egyedi. Általa lesz különleges és megismételhetetlen.

Idővel persze minden leírt szó kerek egésszé áll össze. Igen ám, de ezek a szavak életre, pezsgésre vágynak. Tudtad ezt, kedves olvasó? Tudtad, hogy te leszel az, aki életre kelti mindazt, ami addig csak egy álom volt? Miattad lesz belőle valóság, és általad nyer értelmet a történet?

Minden egyes könyv életében neked éppoly fontos szereped van, mint annak, aki írta. Ráadásul ez egy különleges hely, hisz ezen az oldalon csak és kizárólag magánkiadású könyveket találsz. Olyanokat, amelyekkel ritkán találkozik az ember lépten-nyomon. Ettől pedig még inkább szemet gyönyörködtető élményben lehet részed.

Köszönöm, hogy itt vagy, nézz szét Az én könyvem oldalon!