Varázslatos erdei mesék

Szerző: Szabó Mónika

5000 Ft

Egy gyermek felnevelése óriási felelősség. Az, hogy milyen felnőtt válik belőle csakis rajtunk, szülőkön múlik. Olvasd el ezt a könyvet és tedd még jobbá a gyermekeddel való kapcsolatot!

Ezt a könyvet közvetlenül a szerzőtől tudod megrendelni:

Megrendelés

Elfogyott

Kategória:
Termékkód: 15758

Leírás

A könyvben szereplő mesék a való életről, az életben felmerülő nehézségekről szólnak. Az erdő kis állatai is elkövetnek hibákat, számukra is hoz az élet akadályokat, amiken keresztül kell menniük.
A rövid történeteken keresztül a gyerekek azonosulni tudnak az erdő lakóinak életével és segíteni tudnak nekik keresztül menni ezeken az akadályokon. A mesékben emberi és társadalmi értékek vannak bemutatva. Így a saját értékrendjük is megalapozottá válik. Közben észrevétlenül fejlődik a személyiségük és elkezdenek megoldásokban gondolkodni.
A mesék végén a kérdésekre válaszolva elindul egy beszélgetés a szülővel, ezáltal erősödik a kettejük közötti bizalom, ami a későbbiekben nagyon fontos lesz, hiszen még a legkényesebb témákról is zavartalanul tudnak majd beszélni egymással.
A varázslatos erdőben a kis erdőlakók fontos szabályok és értékrendek szerint élik életüket. Ezeket a szabályokat, értékeket átbeszélve a család is kialakíthatja magának a saját kis szabályrendszerét. Amit betartva az egész család nyugalomban, szeretetben és harmonikus kapcsolatban tudnak élni.

Kiadás éve: 2019.
Oldalszám: 110 oldal
Borítás: Puhafedeles
ISBN: 789-638-974-54-9
Méret: 19,5 cm x 14 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Varázslatos erdei mesék” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük