Sárkánytűz (2.)

Szerző: Póli Matilda

2690 Ft

Ismét Főnixnek kell majd véghez vinnie a végső küzdelmet, de vajon sikerülni fog-e neki? És milyen kalandok és veszélyek várják őket a trónhoz vezető úton?

Kategória:
Termékkód: 8374

Leírás

Főnix egy általa ismeretlen dimenzióba, Sárkányföldre kerül. Megismerkedik Veritassal, a sárkánylovak száműzött királyával, akinek koronáját a trónbitorló Harag vette el. A csődör tehetetlen, de Főnixszel felcsillan a remény.
Így hát Főnix és Veritas, valamint a trónörökös öt hűséges barátja tervet eszel ki, a zsarnok Harag letaszítására. De nem is Főnix kalandja lenne, ha minden olyan simán haladna, mint azt eltervezték.
Gyorsan kell cselekedniük, mert a lovak élete veszélyben van, de ha sikerül is időben megmenteni őket, hogyan lesznek képesek szembeszállni egy teljes kiképzett hadsereggel? Ismét Főnixnek kell majd véghez vinnie a végső küzdelmet, de vajon sikerülni fog-e neki? És milyen kalandok és veszélyek várják őket a trónhoz vezető úton?
A Kontinens hősének, a Lovak Megmentőjének, A Csikónak, Aki Tűzben Született, Főnixnek egy újabb nemzetet kell megmentenie, miközben érzi, hogy valami mozgolódik. Valami olyasmi, ami nem lesz olyan egyszerű harc, mint amit eddig tapasztalt.
De ez már egy másik történet.

Kiadás éve: 2016.
Oldalszám: 200 oldal
Borítás: Cérnafűzött, keménytáblás
ISBN: 978-020-137-962-4
Méret: A5

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sárkánytűz (2.)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük