Nézz madárnak! Avagy egy kis csuszka felfedezi a világot

2980 Ft

Mikor megnyugodott annyira, hogy végre hazafelé indulhattak, Csemi arra gondolt, hogy ezt a kalandot úgy kell elmesélnie az édesanyjának, hogy közben szegény Csuszkamamának nehogy megálljon a szíve a nagy rémülettől.

Kategória:
Termékkód: 15911

Leírás

Egy érdekes, izgalmas, tanulságos, vicces történet elevenedik meg ebben a gyerekkönyvben, amely gyerekeknek és szüleiknek egyaránt jó szórakozást ígér. Ahogy a címből is kiderül, a csodálatos erdei világnak egy madárka a főszereplője: Csemi, a kis csuszka, az a kis madár, aki fejjel lefelé is tud csúszkálni-mászkálni a fák törzsén.

A nagy erdőben, egy hatalmas tölgyfán él a családjával egy odúban, majd összebarátkozik Renivel, a zöldikével és Mártonnal, a mókussal. A jóbarátok lebilincselő, vicces és olykor veszélyes kalandokba keverednek, és mindig tanulnak valami újat – vagy másokról, vagy pedig saját magukról.

A könyv 13 fejezetből áll, melyek épp olyan hosszúságúak, hogy a szülők könnyedén el tudják olvasni őket esténként a gyerekeknek. Csemi gyakran kerül összetűzésbe a szüleivel, de a végén persze minden megoldódik. Márton, a mókus sok gyerek kedvence, mert szlengszavakat használva fejezi ki magát, olykor nagyon vicces módon. Reni gyakran félreérti azt, amit a többiek mondanak, de kedvességével sok gyerek szívébe belopja magát. Ha kíváncsiak vagytok Csemiék kalandjaira, lapozásra fel.

Kiadás éve: 2019
Oldalszám: 100 oldal
Borítás: Keménytáblás
ISBN: 978-615-006-717-9
Méret: 164 X 244 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nézz madárnak! Avagy egy kis csuszka felfedezi a világot” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük