Nerefid – A vezér és a pusztító

3200 Ft

Miután az ismert régészprofesszor kaput nyit a túlvilágra, ezernyi démon szökik át az átjárón, akik rászabadulnak Nerefid városára, hogy az embereket megszállva azoknak természetfeletti képességeket adjanak.

Kategória:
Termékkód: 15295

Leírás

Miután az ismert régészprofesszor kaput nyit a túlvilágra, ezernyi démon szökik át az átjárón, akik rászabadulnak Nerefid városára, hogy az embereket megszállva azoknak természetfeletti képességeket adjanak. Az Alapítvány, felismerve a képességek nyújtotta kockázatot, megpróbálja felkutatni a város megszállottjait, hogy megfelelő kiképzés után jó célok szolgálatába állíthassa őket.

Paddy miután először kap a jövőről szóló látomást, kapcsolatba kerül az Alapítvánnyal. Kiképzése során újabb látomása lesz. Megtudja, hogy egy rendkívül ritka fegyvert látott, amely megidézőjének legmélyebb vágyait váltja valóra. Az alapítvány teljes erőbedobással próbál a fegyver megidézőjének nyomára bukkanni, hogy megakadályozhassa a tragédia bekövetkezését.

Mekkora rosszat lehet tenni, ami még a jót szolgálja? Erre a kérdésre is választ keres a sokszereplős, több nézőpontú fantasy regénytrilógia első kötete.

Kiadás éve: 2018.
Oldalszám: 287 oldal
Borítás: puhatáblás
ISBN: 978-615-5731-37-2
Méret: A5

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nerefid – A vezér és a pusztító” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük