Ludvig-mesék

2990 Ft

Ludvig kedves és szerethető karaktere elkalauzol minket a kisgyermekkori életkori sajátosságokkal járó történetek, valamint a társas érintkezések során felmerülő témák világába.

Ezt a könyvet közvetlenül a szerzőtől tudod megrendelni:

Megrendelés

Elfogyott

Kategória:
Termékkód: 15665

Leírás

Ludvig egy hihetetlen érzelmi intelligenciával rendelkező kisfiú, aki bravúros könnyedséggel oldja meg az élet adta furcsa helyzeteket. Harmonikus családja, kiegyensúlyozott személyisége végigkíséri gyerekkorát, amire még felnőttként is szeretettel emlékszik vissza. Bár óvodásként szeleburdi kisfiú volt, iskolás korára társait segítő, elfogadó fiúvá cseperedett. Ludvig kedves és szerethető karaktere elkalauzol minket a kisgyermekkori életkori sajátosságokkal járó történetek, valamint a társas érintkezések során felmerülő témák világába. Ezáltal a mesék már a kisgyermekek számára is élvezetesek, ugyanakkor igazán mély, gondolatindító beszélgetések alapjául szolgálhatnak az idősebb korosztály számára is.
A sorozat első kötete hat meséből áll, egy 60 oldalas, 21 x 21 cm méretű, gyönyörűen illusztrált keménykötésű könyvben kapott helyet.

Szerző szerette volna, ha olyan mesék születnek, amik alkalmasak arra, hogy utána a szülők beszélgessenek róla a gyermekeikkel.  Célja, hogy a történetek magukkal ragadják az összes résztvevőt, és együtt repítse őket egy életszerű, mindennapi világba, ami annyira közeli számukra, hogy általuk könnyebbé válik az azonosulás a szereplőkkel, ezáltal egyszerűbbé válik a történetekben megbújó mélyebb tartalmak feldolgozása.

A rajzokat a szerző maga készítette, amiben törekedett arra, hogy a gyermeki rajzok világát jelenítse meg.

Kiadás éve: 2020.
Oldalszám: 60 oldal
Borítás: keménykötésű, fényes felület
ISBN: 978-615-00-8696-5
Méret: 21×21

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ludvig-mesék” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük