LIDAR

1775 Ft

Misztikus fikció, a történetben, amiben valakinek sok a fikció, mások, ha többször is elolvassák azt, egyre több eleme áll össze egy nem is olyan elképzelhetetlen történetté.

Kategória:
Termékkód: 15369

Leírás

Alice és Attila ikerpár, akiket szétszakítottak a nyugati világ két szélén élnek. Újszülöttként embertelen kísérletben próbálták meg megfosztani őket szabad akaratuktól, de mivel a testvérek azon kevesek közé tartoznak, akikre a szérum csak ideiglegesen hat, a háttérhatalom ellenségévé lesznek. Attila nem tudja, mi is mozgatja a világot, csak ösztönből küzd a szabadságáért, Alice azonban megismeri az ellenségét és tehetségével veszi fel a harcot. Végül lehetőségük lesz, hogy egyesítsék erejüket a közös ellenséggel szemben.

Simon S. Roland?
Az író sok helyen járt és dolgozott már. Tapasztalatai és az átélt dolgok inspirálták misztikus elemekkel ötvözött történeteit. A LIDAR történetben ott van ő maga, és gondolatai révén megismerhetik őt az olvasók. Abban hisz, hogy a történet számít, amit nyújt, és kevésbé lényeg, hogy magas-e vagy kék szemű.

Kiadás éve: 2019.
Oldalszám: 232 oldal
Borítás: Puhakötés
ISBN: 978-615-006-890-9
Méret: 210x148x13 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LIDAR” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük