Karmaváltás

Szerző: Lohonyai Dóra

3990 Ft

Egy mindenre elszánt anya ígéretet kap egy jó hírnevű, dél-indiai gurutól, hogy az meggyógyítja gyermekeit, ezért nekivág a nagy kalandnak egyedül három gyermekével és az autizmussal.

Ezt a könyvet közvetlenül a szerzőtől tudod megrendelni:

Megrendelés

Elfogyott

Kategória:
Termékkód: 15376

Leírás

Fél év Indiában egyedül, három gyerekkel és az autizmussal!

A tizenegy éves Kíra autista, figyelemzavaros és tikkel, kilenc éves öccse, Kende autista, enyhén értelmi fogyatékos, Tourette-szindrómás és figyelemzavaros. Kisöccsük, a nyolcéves Karsa tipikus fejlődésű, mégsem átlagos kisfiú. A velük való élet önmagában is mindennapos kihívás.

2018 októberében egy évre Bangalore-ba költöznek négyen, új életet kezdenek egy teljesen más kultúrában, a jobb élet reményében. A gyerekek veleszületett nehézsége nem betegség, nem gyógyítható. A guru mégis azt mondta, tud segíteni: karmaváltással.

Sokaknak erőt, reményt és inspirációt adó, hol megnevettető, hol megríkató, mélyen őszinte napló ez, melyből nemcsak az autizmussal való mindennapos együttélés nehézségeibe pillanthatunk be humorral, hanem a dél-indiai életbe is. A színes-szagos India szinte életre kel a történetet olvasván, és megtudhatjuk, milyen nőként egyedül egy teljesen más, számunkra egzotikus világban helytállni. Megismerhetjük egy hindu templom gurujának ősi gyógyító módszerét, mely ugyan végül nem működik az ígért formában a magyar gyerekekkel, mégis gyökerestül megváltozik a család élete azáltal, hogy minden szinten ki mertek mozdulni a komfortzónájukból.

Kiadás éve: 2019.
Oldalszám: 338 oldal
Borítás: Puhakötés
ISBN: 978-963-443-685-0
Méret: 14×19,7 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Karmaváltás” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük