Karizma – 12+1 inspiráló előadó, 12+1 tanulható stratégia

Szerző: Bolya Imre

6990 Ft

Státusz: Szerzőtől rendelhető

A Karizma egy olyan egyedülálló önfejlesztő könyv, amely összefoglalja a 12+1 legkarizmatikusabb magyar előadó inspiráló történeteit, előadói stratégiáit, leszűri a tanulságokat és gyakorlati tanácsokat ad a karizma fejlesztéséhez. 

Kategória:
Termékkód: 2512

Leírás

A Karizma egy olyan egyedülálló önfejlesztő könyv, amely összefoglalja a 12+1 legkarizmatikusabb magyar előadó inspiráló történeteit, előadói stratégiáit, leszűri a tanulságokat és gyakorlati tanácsokat ad a karizma fejlesztéséhez. A könyvben lévő tudás gyakorlati felhasználásával bárki olyan határozott és hiteles előadóvá válhat, aki képes pozitívan hatni másokra, magabiztosan és megfelelő felkészülési stratégiával állhat ki a hallgatósága elé. A könyv lehetőséget teremt arra, hogy éles helyzetekben is érvényt tudjunk szerezni álláspontunknak és rendbe teszi bennünk a helyes önbizalom-önbecsülés-önértékelés mágikus hármasát. 

Egyfajta önfejlesztő könyv is egyben, hisz segítségével rálelhetünk a számunkra valóban fontos értékekre az életben, elindulhatunk vagy továbbhaladhatunk önismereti utunkon, inspirációt nyerhetünk a következő lépések megtételére, ezáltal pedig képesek leszünk sokkal jobban hinni magunkban, mint bármikor korábban.

Kiadás éve: 2018
Oldalszám: 338
Borítás: kemény
ISBN: 978 615 00 3803 2
Méret: 200 x 245 x 28

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Karizma – 12+1 inspiráló előadó, 12+1 tanulható stratégia” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük