Ízemlékek könyve

Szerző: Csorba Anita

5900 Ft

Szakácskönyvből rengeteg van a piacon, de ez a napló attól olyan kreatív, hogy a sütés-főzés alkotói élményét egyesíti az emlékalkotással.

Kategória:
Termékkód: 8401

Leírás

Ez a könyv azért született meg, hogy minden fontos ízemléket, főzéssel kapcsolatos pillanatot meg tudj benne örökíteni. Saját ízélményeimen kívül, az általatok beküldött csodás receptek is helyet kaptak a könyvben és minden inspiratív recepthez tartoznak olyan oldalak, ahova a Te verziódat is fel tudod jegyezni.

Alkotás mert…

További harminc oldal üresen várja a jobbnál jobb recept ötleteket, emlékeket. Örökítsd meg ebben a könyvben a családi főzések élményeit, legkedvesebb baráti összejövetelek pillanatait, alkotásait.

Kitöltendő mert…            

Ha színezni támadna kedved, azt is megteheted, ugyanis minden recepthez tartozik még egy színezős oldal. Grátiszként a cicákról is olvashatsz különlegességeket…Tudtad, hogy nagy süti rajongók?!

Élmény mert…

A sütés-főzés is egy alkotó folyamat, nem kell tökéletességre törekedni, a receptek elkészítése közben bátran vedd játékosra a figurát. Személyre szóló ajándékként is remekül megállja a helyét. Lepj meg egy számodra különleges személyt! Hajrá, töltsd meg a könyvet ízemlékekkel!

Kiadás éve: 2018.
Oldalszám: 240 oldal
Borítás: Füles, puha, matt borító
ISBN: 978-615-00-3644-1
Méret: 13×20 cm245x 200, gerincvastagság 2,2 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ízemlékek könyve” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük