Akció!

Hatred I.

1500 Ft

Az alaptörténet mutatványos cirkuszi klánok összetűzéseiről szól, ami egy amolyan Rómeó és Júlia szerelmi szálon indul el, és onnan bonyolódik tovább.

Kategória:
Termékkód: 15781

Leírás

Egy párhuzamos világban játszódó történettel állunk szemben, hol a cirkuszi társadalomban élők különleges képességgel rendelkeznek. Egy konfliktussal teli kis közösségben a titkok lassan szivárognak ki, és kerülnek napvilágra, hol felborítják az eddig felépített értékrendeket. Hatred világa nem pusztán a gyűlöletről szól. Sokkal több annál, mint aminek látszik.

“- Tudjátok mit? Ha ezt így akarjátok intézni, ám legyen! De engedjétek, hogy Monróval elmenjünk! Nincs közünk ehhez. Amit tudtam, megtettem. A megállapodás értelmében fizessetek ki, és már itt sem vagyunk! – mondta Bill, és előrébb lépett. Hiba volt. A két férfi tudata annyira beszűkült már, hogy félreértelmezték a mozdulatot és tüzet nyitottak. Gennyes Jack tüzelt elsőként, és Diplomata Bill fehér ingének elején vörös folt kezdett szétterjedni. Aztán összerogyott. Ezután elszabadult a pokol. ”

Kiadás éve: 2021.
Oldalszám: 159 oldal
Borítás: Puhakötés, ragasztott
Méret: A5

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hatred I.” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük