Fénytár

Szerző: Papp Enikő

3800 Ft

Ez a kis könyvecske azoknak szól, akik szeretik a művészetet, és azoknak, akik már feltettek maguknak számos filozófiai kérdést önmagukkal kapcsolatosan.

Kategória:
Termékkód: 15279

Leírás

…avagy adeptusi tanítások egy festménytárlat keretei között.

Ez a kis könyvecske azoknak szól, akik szeretik a művészetet, és azoknak, akik már feltettek maguknak számos filozófiai kérdést önmagukkal kapcsolatosan.

44 saját készítésű festménnyel díszített mesteri tanításokat, idézeteket, tanmeséket tartalmazó gyűjtemény, amelynek egy sajátos ritmusa van. Sok évnyi munka áll a könyv mögött, hiszen a festmények évek termékei, és az összegyűjtött, kölcsönkért, kikutatott művekből szerzett tanítások lényegét kívántam kinyerni.

Nem szabad egy szuszra elolvasni. Érdemes időzni felette.

Fénytár, mert a “fény” szimbolizálja a művészetet és a szellemi tudást egyben, “tár”, mert a szerző festménytárlata keretében bemutatott szellemi gyűjteményt, bölcsességeit adó tanítók főbb nézőpontjait mintegy kis könyvtárként fogja össze.

Sri Aurobindo, dr. Paul Brunton, Dascalos, Sri Ramana Maharsi, Jorge Bucay, Osho, Thorwald Dethlefsen, Eckhart Tolle, Neale Donald Walsch, Szvámi Ráma, Ruediger Dahlke, Stuart Wilde, Anthony de Mello, White Eagle, Abraham H. Maslow, C.G Jung, Csuang-ce, Swami Sivananda, Richard Bach tanításai és nem utolsó sorban Zen tanmesék teszik igazán színessé és tartalmilag gazdaggá a Fénytárat.

Az idézet-csokrokban pedig számos ismert és kevésbé ismert emberek által megfogalmazott bölcsességek mutatnak rá az élet és a halál misztériumára.

Kiadás éve: 2020.
Oldalszám: 116 oldal
Borítás: kartonborító
ISBN: 978-615-00-8166-3
Méret: B5

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fénytár” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük