Én, anya és a cici

2790 Ft

Mese az elválasztásról

Ez az egyedülálló könyv a legkisebbeknek meséli el a szoptatás folyamatát a kezdetektől a végéig. Egy kedves mese róluk és egy igazán fontos életszakasz lezárásról.

A könyv a szerzőktől vásárolható meg a megrendelés gombra kattintva!

Megrendelés

Elfogyott

Kategóriák: ,
Termékkód: 16488

Leírás

A könyv céljától (mesés formában elfogadtatni, hogy vége a cicizésnek) teljesen független, hogy egészségügyi okokból, újboli terhesség vagy kényelmetlenség miatt, fél éves, egy éves, vagy idősebb babádat szeretnéd leszoktatni.

Mi „csak” egy mesekönyvet adunk, amit – ha készen álltok – olvasgathattok együtt, lapozgathatjátok, beszélgethettek róla.

A könyv története

Eredetileg saját lányainknak és magunknak szerettünk volna segítséget a leszoktatáshoz. De minél többet és többeknek beszéltünk róla, annál világosabbá vált számunkra, hogy nagyobb körben is igény lenne erre a könyvre. Más országokban már van hasonló könyv, de tudatosan nem fordításban gondolkodtunk, hanem régióra irányítva, sajátos élethelyzeteket szerettünk volna megjeleníteni. A mi és a helyi anyukák tapasztalatai vezettek bennünket, illetve – egy bizonyos készültségi foknál – szakértőket is kezdtünk bevonni, hogy hiteles és szakmai szempontból kifogásolhatatlan legyen. A honlapot is házon belül sikerült elkészíteni, Erika férje személyében: Kurdi Milán. Illetve a termékfotókat is egy helyi anyuka kattintotta: Szula-Tóth Tímea.
A sok közös ötletelés eredményeként egy kedves és felhasználóbarát történet született. Nagyon várjuk, hogy eljusson Hozzátok!

Kiadás éve: 2021
Oldalszám: 14+2
Borítás: matt laminált
ISBN: 978-615-01-1273-2
Méret: 155×170 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Én, anya és a cici” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük