Egy NŐ kérdései

Szerző: Potápi Rita

5990 Ft

Egy könyv, amelyben „egy nő” élettapasztalatai és vállalkozásfejlesztési tapasztalatai könnyen olvashatóan, tippekkel és gyakorlatokkal fűszerezve vizuális módon jelenik meg.

Ezt a könyvet közvetlenül a szerzőtől tudod megrendelni:

Megrendelés

Elfogyott

Kategóriák: , , ,
Termékkód: 15643

Leírás

Gondolatébresztő útikalauz az élet változásairól és a vállalkozásról!

Önéletrajzi ihletésű könyv, amely az élet folytonos változásáról, a változások követéséről és a vállalkozásról szól, kimondottan nőknek. Írója nő, feminista és vállalkozónő. Az elméletben tanultakat és gyakorlatban tapasztaltakat formálja gondolatokká, és foglalja egységbe az életről és a vállalkozásról, amelyhez női szemmel közelít. A magyar kérdőszavak világát használja vezérfonalként a könyv fejezeteinek címeiben és tartalmában. Kérdéseket vet fel és azokra adja meg saját tapasztalatai alapján a válaszokat történeteivel és példáival. Gondolatokat ébreszt az olvasóban, és arra ösztönözi őket, hogy a feltett kérdésekre keressék meg a saját válaszaikat.

„Minket nőket szinte ugyanazok a kérdések foglalkoztatnak, mint amelyeket vállalkozóként is rendre fel kell tennünk magunknak. Megoldásokat, válaszokat keresünk ahhoz, hogy a vállalkozásunk jövedelmező legyen és beteljesítse azt, amiért elkezdtük. A könyv minden fejezete ezt a kettősséget és párhuzamot mutatja meg, amelynek kapcsolódási pontja én magam vagyok, mint nő és vállalkozónő.”

Kiadás éve: 2020.
Oldalszám: 136 oldal
Borítás: 300 g-os matt műnyomó, matt fóliával és egyes elemei UV lakkal
ISBN: 978-615-00-8498-5
Méret: 148×210 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egy NŐ kérdései” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük