Akció!

Csillogó csuhás mesék

2790 Ft

Az érzelmes, megindító történetek elmélyíthetik az alapvető emberi értékeket, a környezetvédelmet, a természeti értékek ismeretét, és a spirituális Ember létezésének tudatos alapjait.

Ezt a könyvet közvetlenül a szerzőtől tudod megrendelni:

Megrendelés

Elfogyott

Kategória:
Termékkód: 16055

Leírás

A gyermekek és a szülők mellett szeretettel ajánlom a mesekönyvet pedagógusoknak is, hiszen óvodában és kisiskolás korban a mese által még fogékony gyermekeket képes feladatokra motiválni. Meghitt atmoszférát ad egy-egy foglalkozásnak, vagy iskolai órának. Rajz órákon segítséget nyújthat a gyermeki képzelőerő fejlesztéséhez, gazdag leírásaival, szóképeivel hozzájárulhat az önkifejező képesség javulásához. Értékteremtő tanításaival lehetőséget ad a gyermekek erkölcsi neveléséhez, alapja lehet néhány szituációs gyakorlatnak, vagy szerep- és drámajátéknak.

A könyv nem csupán történeteket mesél, hanem interaktív formában, céltudatosan dolgoztatja a gyermeki szellemet, aktív gondolkodásra, kitartásra tanít.

Segít a koncentrációban és a tartós figyelem elsajátításában.

A Csillogó csuhás mesék című könyv a mellékletekkel „Profi fejlesztő csomag”-ban 3.990 Ft. Ehhez a csomaghoz még egy 32 oldalas e-book mese, és két videó is tartozik a gyermeknevelésről.

Kiadás éve: 2020
Oldalszám: 120
Borítás: puha, színes borító
ISBN: 978-615-00-8329-2
Méret: A5

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csillogó csuhás mesék” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.