Család a dombon

3290 Ft

Státusz: Szerzőtől rendelhető!

„Néztem az ablaktörlő monoton táncát, mintha a szélvédőn ömlő vízzel együtt végérvényesen elsöpörné ezt a szélsőséges nyarat, ami legalább annyi bánatot és fájdalmat hozott, mint amennyi izgalmat és örömöt.”

Ezt a könyvet közvetlenül a szerzőtől tudod megrendelni:

Megrendelés

Elfogyott

Kategória:
Termékkód: 8226

Leírás

Mi történik, ha a város egyik legrégebbi lakótelepén elkeserítő az élet, és “Anya” úgy érzi, nem maradhatnak itt tovább?
A szomszédos falu, ahova kis családjával elmenekülnek, békét és nyugalmat ígér – ám hamar kiderül, hogy ahol férfiak és gyerekek élnek, utóbbiból ráadásul egyre több, ott minden van, csak béke és nyugalom nincs. Zajlik az élet – kihívások, küzdelmek, szerelmek, barátságok, veszekedések és békülések, tervek, álmok, mindennapi taposómalom, különleges kalandok és hétköznapi csodák.

Ebben az általános zűrzavarban kellene az ember lányának végre megtalálni az álmait, vágyait, a boldogságot, önmagát.

“Minden megvan benne, ami egy jó könyvhöz kell. Humor, események sokasága, bonyodalom, öröm, bánat, szerelem, romantika, gyönyörű vidék, happy end. Ezt minden nőnek el kell olvasnia!”
K. Viktória, Balatonszabadi

“Letehetetlen, lebilincselő, lélekemelő. Kis-és nagygyerekes anyáknak időnként csontig hatoló… Humoros, szeretnivaló, motiváló. Bájos és ugyanakkor felkavaró. Nem lehet abbahagyni…”
J. Eszter, Kaposújlak

Kiadás éve: 2019.
Oldalszám: 392 oldal
Borítás: Puhatáblás, ragasztókötött
ISBN: 978-615-00-5603-6
Méret: 13×20 cm

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Család a dombon” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük