A 7 bölcsesség

3100 Ft

A gyermekek elmélyíthetik az alapvető emberi értékeket és a természeti kincseink ismeretét. Megteremtheti a tudatosan gondolkodó Ember létezésének spirituális alapjait a gyermeki lélekben.

A könyv a megrendelés gombra kattintva közvetlenül a szerzőtől vásárolható meg!

Megrendelés

Elfogyott

Kategória:
Termékkód: 16050

Leírás

Szeretettel ajánlom ezt a különleges atmoszférájú mesekönyvet, mely az egész családot elkalauzolja egy titokzatos világba.  Egy tibeti kisfiú történetén keresztül ismerhetjük meg a Himalájánál élő emberek életét, kultúráját. Pedagógusoknak is ajánlom, hiszen kisiskolás korban a mese által még fogékony gyermekeket képes feladatokra motiválni. Meghitt hangulatot ad egy-egy foglalkozásnak, vagy iskolai órának. Segítséget nyújthat a gyermeki képzelőerő fejlesztéséhez, gazdag leírásaival, szóképeivel hozzájárulhat az önkifejező képesség javulásához. Értékteremtő tanításaival lehetőséget ad a gyermekek erkölcsi neveléséhez, alapja lehet egy-egy szerep- és dráma játéknak is.

A könyv interaktív formában, céltudatosan dolgoztatja a gyermeki szellemet, aktív gondolkodásra tanít. Segít a koncentrációban és a tartós figyelem elsajátításában. Csoportos beszélgetések alapjai is lehetnek az érzelmes, kalandos, megindító, életszerű történetek.

Kiadás éve: 2020
Oldalszám: 128
Borítás: puha, színes borító
ISBN: 978-615-81749-0-9
Méret: A5

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A 7 bölcsesség” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük