Szerzoi oldal teszt

Először is szeretnék neked gratulálni a könyvedhez!

Tudom, hogy mielőtt a magánkiadás mellett döntöttél, hosszasan mérlegelted a lehetőségeidet, kerested az utadat, kutattad a számodra legkedvezőbb megoldást.

Az, hogy hittél magadban, végül pénzt és energiát áldoztál gondolataid publikálására, mindenképpen büszkeséggel tölthet el.

Azzal is tisztában vagyok, hogy a legnagyobb gondot könyved népszerűsítése jelenti, ezért kérlek, engedd meg, hogy segítsek neked ebben a folyamatban. Szeretnék terhet levenni a válladról, egyfajta segítő kezet nyújtani, megadni számodra a valahova tartozás érzését. Ennek az oldalnak köszönhetően egyre több és több ember ismeri majd meg a nevedet, olvassa a könyvedet, ami arra inspirál, hogy folytasd azt a nagyszerű munkát, amit elkezdtél.

Az én könyvem egy különleges, egyedülálló weboldal!
Épp annyira kivételes, mint te és a könyved!

Úgy állítottam össze, hogy egyedi legyen, és törekszem arra, hogy ezt az egyediséget ne csak megőrizzem, de folyamatosan fejlesszem is. Legfontosabb ismérvei pedig:
  • Az én könyvem weboldalra a csomagajánlatok valamelyikének megvásárlásával kerülhetsz fel te és a könyved  – a regisztráció 1 évig érvényes.
  • Az én könyvem gyűjtőoldalon keresztül történő vásárlások után jutalékkal számolok, melyet 20%-ban maximalizáltam.
  • Az olvasói megrendelést e-mailben továbbítom hozzád. Így közöttetek is létrejöhet egy személyes kapcsolat, és akár dedikálva juttathatod el számára a könyvedet, ami még értékesebbé teszi azt. Ha ettől eltérő logisztikában gondolkozol, kérlek, keress meg az elérhetőségek valamelyikén.

Mit tegyél, miután eldöntötted, hogy te sem akarsz kimaradni ebből a csapatból?

Nagyon egyszerű!

3 + 1 igen kedvező csomagajánlatot állítottam neked össze. Válaszd ki a számodra legszimpatikusabbat, a Csatlakozom gombra kattintás után töltsd ki adataiddal a felugró űrlapot, majd nyomj a küldésre! Ebben a pillanatban én már értesülök is a csatlakozási szándékodról, és felveszem veled a kapcsolatot.

Természetesen, ha van egyéb elképzelésed az együttműködésünkről, biztos vagyok benne, hogy kitalálunk egy mindenki számára kedvező, konstruktív megoldást. Ehhez csak írj, kérlek, az info@azenkonyvem.hu e-mail címre.

+1
MÉG ÍROM

Nagyobb hatást érhetsz el, ha könyvedről már akkor hírt adsz, amikor még írod azt. Mutass egy-egy részletet, avasd be olvasóidat a kulisszatitkokba, hogy mire elkészülsz a nyomdai kivitelezéssel, már biztos olvasói bázis várjon arra, hogy elolvashassa azt!

Jelentkezz a lenti elérhetőségeken, vagy írj a Kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, hogy személyre szóló és az elképzeléseiddel összhangban lévő ajánlatot készíthessek neked.