Sághy Zsuzsanna vagyok, EFT terapeuta és tréner. Családok, szülők, és gyerekek stresszkezelésével foglalkozom. Azokat a problémákat oldjuk közösen, amik stresszt jelentenek az életükben, és amitől szívesen megszabadulnának. Foglalkozom munkahelyi, párkapcsolati konfliktusokkal, elakadt élethelyzetekkel, régi traumák feloldásával, gyerekek szorongásával, az iskolai és családi élet okozta stressz eltüntetésével.

2009 óta több száz ügyféllel foglalkoztam több ezer óra tanácsadás keretében. Örömmel tölt el, amikor látom, hogy gyerekek és felnőttek képesek változtatni az életükön, elengedik a negatív érzéseket, felszabadulnak, és boldoggá válnak.

Az „előző életemben” környezetvédelmi tanácsadó voltam, amit azért választottam, hogy segíthessem a Föld gyógyulását. De 12 év után rájöttem, hogy ha valódi változásokat szeretnék elérni, azt az emberek lelki, érzelmi gyógyulásával kell kezdeni. Mert az fog közelebb hozni a természet gyógyulásához is.

Az a célom, hogy megmutassam felnőtteknek és gyerekeknek, hogy a Földdel, egymással, és önmagunkkal elvesztett, vagy elveszni látszó kapcsolatunk visszafordítható, megváltoztatható, gyógyítható. Bár a mai világban egyre nehezebb, mégis ismét kapcsolatba kerülhetünk egymással és önmagunkkal, ha erre tudatosan figyelünk.

Eddig 3 könyvem jelent meg magánkiadásban.

Az első egy meseregény 6-10 éveseknek, amiben arra kerestem a választ, hogyan lehet gyerekeknek környezet-, és természetvédelemről és lelki, érzelmi gyógyulásról mesélni úgy, hogy közben izgalmas, kalandos történetet kapjanak. Ennek lett az eredménye az Arte Mízia titokzatos eltűnése című mesekönyv.

Eddig voltak gyerekek, akik többször elolvasták, voltak, akiknek egy időre a kedvenc történetükké vált, volt, aki kisiskolásként saját maga végigolvasta, pedig nem szokott könyvet a kezébe venni. Hallottam olyan óvodáscsoportról, akik többször kérték az óvónőt, hogy ezt a mesét mesélje újra a délutáni alvások előtt.

Láttam 5-6 éves gyerekeket “energiákról, kommunikációról, kapcsolatokról, spiritualitásról” beszélgetni, bár ők más szavakat használtak. És néha olyan kérdéseket tettek fel a mese kapcsán, hogy nekem is kapaszkodnom kellett, hogyan magyarázok el nekik természeti, emberi összefüggéseket az ő szintjükön.

Láttam, ahogy egészen különböző gyerekeket hogyan lelkesít fel a történet.

A két termésmanó és Arte Mízia kalandjain keresztül mesélek a Föld védelmének, az egymáshoz kapcsolódásnak, a barátságnak, a félelmek és rossz érzések elengedésének és az érzelmi gyógyulásnak a fontosságáról.

A második két könyvem a gyógyító hivatásomhoz kapcsolódik. Ebben felnőtteknek mutatom meg, hogy az általam 10 éve alkalmazott EFT nevű módszer hogyan hat jótékonyan az életünkre, hogyan lehet különböző élethelyzetekben használni a stressz oldására. Az a célom ezzel a két könyvvel, hogy minél többen megismerkedjenek olyan egyszerű stresszcsökkentő technikákkal, amivel szorult helyzetben segíthetnek magukon.

Az egyik könyv a mindennapi stressz kezeléséről szól, a másik pedig a türelem művészetének kialakításáról. Mindkettő tele van bármikor használható ötletekkel és gyakorlatokkal.