Mándi Ildikó, nagycsaládos édesanya, feleség, meseíró-illusztrátor és sokrétű vállalkozó vagyok.
Egészen kicsi korom óta tudtam, hogy én egyszer meseíró leszek.
Sok mindent tanultam, rengeteg dolgot megéltem és megtapasztaltam, mire eljutottam oda, hogy úgy érezzem, eljött az én időm, és megvalósítom a küldetésemet.

Rengeteg mesekönyvem vár a polcon kiadásra, amelyeket mind én illusztrálok, hisz milliónyi ötletem és tervem van, de mint tudjuk, a kiadás nem egyszerű folyamat. Az első kiadott mesekönyvem a Félix varázslatai sorozat első része.

Mesekönyveimmel különleges célom van. A világot muszáj jó irányba fordítani, mert sajnos nagyon elhatalmasodott a gonoszság, irigység, erőszakosság, pénz- és hatalomvágy, amellyel egy deformált világra kényszerítik az emberiséget!

A Földünk nagy bajban van, és tudom, kicsi lépések ezek, de hosszú távon meghozhatja gyümölcsét, ha a gyermekeinknek igenis olyan mesekönyveket adunk a kezükbe, amelyekkel nemcsak a gyerekek, de a felnőttek is visszatérhetnek egy jobb világba, kedves, szerethető, felismerhető mesefigurák közé.

Mindemellett csupa lelki értéket tanítanak játszva: a szeretetet, önzetlenséget, kedvességet, engedelmességet. Ne a rossz uralkodjon, és tanuljunk meg örülni minden apró kincsnek, amit a Földtől kaptunk!

Mi is éhezünk rá, csak elnyomjuk mindezt a rohanó világban.

Esténként álljunk meg kicsit, és legyünk mi is gyerekek, csupa szív, szeretettel teli emberek, és adjunk egy-egy virtuális ragtapaszt a gyerekeink kezébe, amelyekkel még talán meggyógyíthatjuk a Földet!