Egy hideg téli napon születtem 1986 januárjában. Pár hónapot kórházban töltöttem szívbetegség miatt életem első évében. A kezeléseknek köszönhetően hamar jobbra fordult az állapotom, és iskolás éveimet átlag gyerekként élhettem meg. Édesanyám 9 éves koromban elhunyt. Ezután a család hangulata gyökeresen megváltozott, főleg, miután egy mostoha érkezett közénk és innen a történet úgy szól, akár egy mese.

Jelenleg 5 szakmával büszkélkedhetek, bár diplomám nincsen. Programozóként dolgozom a hétköznapokban, miközben egy gyermek útját egyengetem.

Az írással 13 éves koromban kezdtem el foglalkozni. Sok elképzelésem volt, számos történetet képzeltem el, melynek egy részét papírra vetettem. Ezáltal sokat javult a helyesírásom. Szerettem visszanézni a papírra vetett sorokat, még akkor is, ha messze nem volt olyan, melyet a nagyközönség elé lehetne tenni. Hobbiként indult, aztán függővé váltam, mert ez volt a legjobb fegyver a stressz ellen számomra otthon kamaszként. A legjobb terápia, mely kiszakít a hétköznapokból, elfeledteti az emberrel az őt körülvevő rossz dolgokat.

Szeretnék továbblépni, hogy a hobbi hivatássá váljon. Célom, hogy még jobb író legyek, hogy másokat is elvarázsoljanak a történeteim.

A szerző könyve(i):