Gratulálok a könyvedhez! Maradandót alkottál.

Ezt csak kevesen mondhatják el magukról, ezét minden tiszteletem a tiéd. Szerkesztőként tökéletesen tudom, mennyi munkád van a könyvedben.

Ha viszont még a kiadás előtt állsz, átérzem az esetleges kétségeidet, bizonytalanságaidat, sőt a könyveddel kapcsolatos gondjaidat is. Ezért igyekszem átfogóan és teljes körűen segíteni minden írónak és leendő írónak.

HANGOSKÖNYV KÉSZÍTÉSE

Együttműködő partnerem segítségével életre kel az alkotásod, hangja azokhoz is eljuttatja művedet, akiknek nincs módjuk könyvet venni a kezükbe. Kellemes orgánumát mostantól a szerzői kiadású könyvek szolgálatába is állítja.

Érdekel

KÖNYVBEMUTATÓ SZERVEZÉSE

Ha már van saját könyved, az egyik legnagyszerűbb módja annak, hogy megismertesd az olvasóiddal, ha könyvbemutató keretén belül promótálod. A személyesség varázsa ugyanis mindennél fontosabb, és az olvasóknak is szüksége van arra, hogy megismerjenek téged.

Érdekel

SZERKESZTÉS ÉS/VAGY KORREKTÚRÁZÁS

Ha szerkesztésről van szó, elfogult vagyok. Imádom a könyvkiadásnak ezt a részét. Az, aki valóban jó könyvet szeretne, sosem spórol a külsős, szakmai kontrollon. Együttműködő partnerem, akit szintén gyengéd szálak fűznek ehhez a hivatáshoz, tanácsadás keretében is a szerzők rendelkezésére áll, akár már a könyv írása előtt. Ráadásul a szolgáltatás ajándékutalvány formájában is elérhető.

Érdekel

TELJES KÖRŰ NYOMDAI KIVITELEZÉS

Bár ennek az oldalnak nem ez a fő tevékenysége, de ha szeretnéd szakemberekre bízni a teljes folyamatot, minden lépésben tudok neked segíteni. Rendre gyűjtöm az együttműködő partnerek listáját, hogy mindig a legoptimálisabb szolgáltatót tudjam kínálni számodra.

Érdekel

JOGI TANÁCSADÁS

Hidd el, jogi kérdésekben a legtöbben elbizonytalanodnak. Neked viszont nincs okod aggodalomra, ha szeretnél biztosra menni bármilyen, a könyvedhez kapcsolódó jogi témában, a legjobb szakemberektől kaphatsz tanácsot.

Érdekel

ALKOTÓI VÁLSÁG KEZELÉSE

Amikor könyvet írsz, óhatatlanul is megjelensz a sorok között, még akkor is, ha a téma fiktív. Eljöhet egy pont, amikor valamiért nem találod a szavakat, a folytatást, amikor írás közben rég elfeledett emlékekre bukkansz. Ha tovább szeretnél lépni, oldd meg őket, és lendülj túl az alkotói válságon.

Érdekel

KÜLÖNLEGES ÍRÓI KÖRNYEZET

Van, akit a zajok, a zene, a nyüzsgés motivál írás közben, mások gondolatai inkább a csöndben és nyugalomban kapnak szárnyra. Bármelyik típusba tartozz is, eljöhet egy pont, amikor szívesen elvonulnál, hogy az érdeklődési körödnek megfelelő környezetben fejezhesd be könyveden az utolsó simításokat.

Érdekel

Tudom, mielőtt a magánkiadás mellett döntöttél, hosszasan mérlegelted a lehetőségeidet, kerested az utadat, kutattad a számodra legkedvezőbb megoldást.

Az, hogy hittél magadban, pénzt és energiát áldoztál gondolataid publikálására, mindenképpen büszkeséggel tölthet el.

Azzal is tisztában vagyok azonban, hogy a legnagyobb gondot a könyved népszerűsítése jelenti. Kérlek, engedd meg, hogy ebben is segítsek. A Publicisztikai segítség oldalon minden további információt elolvashatsz ezzel kapcsolatban.

Nézd meg csomagajánlataimat is, amelyek közül biztosan megtalálod a neked leginkább megfelelőt!