Életképes kommunikáció – igen, lehetséges!

Szerettem volna egy valóban szívmelengető bevezetőt írni Viki bemutatkozójához, de rájöttem: minden gondolat csak tompítana a fényén, elvenne annak összetettségből és egységéből. Van, hogy felesleges a szó – és ez éppen egy ilyen helyzet.

Nem véletlenül segíti Viki az én munkámat is. Hasonlóan gondolkozunk, hasonlóság fedezhető fel az élettörténetünkben is – véleményem szerintem kellenek, szükségesek az ilyen jellegű kapcsolódások is. Így lesz egy közös munkában harmónia, ettől leszünk eredményesek, fejlődünk együtt, de ugyanúgy külön-külön is.

No, de nézzük, ki is az a davida?

„Háromgyerekes, elvált, vállalkozó anyuka vagyok. Hogy ez jó ajánlólevél-e? Attól függ, minek és kinek. Kommunikációs tanácsadóként és szövegíróként nem kell, hogy belevigyem a magánéletemet a munkába, de a szövegeim hátterében biztosan benne van minden élettapasztalatom. És ez nem rossz, hiszen egy tartalmas, változatos és néha nehéz, néha könnyebb élet rengeteget tanít.

A kommunikáció alapja pedig az élet ismerete. Szövegíróként ugyanis mások bőrébe bújva fogalmazom meg azokat a gondolatokat, amelyeket ők – szakmájukból kifolyólag – nem tudnának, vagy nem úgy tudnának, ahogyan szeretnék.  

Kommunikációs tanácsadóként pedig az az empátia segít, amelyet az életem történései nélkül nem tudnék felszínre hozni.   Tehát háromgyerekes, elvált, vállalkozó anyuka vagyok, aki 20 évet tanított német nyelvet, 5 évig volt a Mercedes-Benz Marketing és PR részlegénél, 1 éve pedig a saját kommunikációs Bt-jét vezeti sikerrel és segít a KKV-szektorban dolgozóknak.

Hogy mellette van egy blogger-énem is? Igen, mert a sallangmentességet, az önmagunk felvállalását nemcsak a vállalkozásoknak „tanítom”, hanem mindenkinek, aki azonosulni tud a davidaságommal. Te levetkőzted már a feleslegedet?”.

Érjen célba a te kommunikációd is

Ahogy egy könyv megalkotásakor támasz egy szerkesztő, úgy lesz a népszerűsítés és brand-építés során útbaigazító egy kommunikációs tanácsadó.

Az én könyvem szerzőinek, akár még csak írás gondolatával kacérkodóknak Viki lehet az egyik legfőbb támogatója. Ismerjétek meg őt jobban, és bízzatok a meglátásaiban – megéri.  

Ha szívesen végigvennéd kommunikációdat szakemberi segítséggel, akkor keresd fel közvetlenül Vikit az oldalán keresztül, vagy írj nekem az info@azenkonyvem.hu elérhetőségre.

Ha pedig olvasnátok Vikitől, mert érdemes, mert megszínesíti és fűszerezi humorával és könnyedségével a mindennapi szürkeséget, akkor kövessétek blogját is.

Hozzászólás

Az email címedet nem publikáljuk. A kötelező mezőket *-al jelöltük.