Angelika King – A hatalom árnyékában: Holdfény

Angelika King – A hatalom árnyékában: Holdfény

Király Lászlóné Láda Angelika, írói álnevén Angelika King, kamaszkora óta ír. Nem kevesebb, mint tíz könyve van kiadásra kész állapotban, és általában kettőt ír szinkronban, ami valljuk be, nem kis teljesítmény.

Könyvei romantikus történetek, krimi szálakkal átszőve. Néhány regényébe belecsempészte az ezoterikus világot is, ami számára is érdekes kirándulás volt és sok ismeretet szerzett ezen a területen. Főhősei olyan személyiségek, akik akár körülöttünk is járhatnak. Mi magunk is lehetnénk azok, csak éppen az élethelyzetük különleges, ezáltal pedig az életük is. Szereti a fordulatokat, ezért, ha írás közben úgy érzi, a történet ellaposodott, egy ideig pihenteti azt, és csak akkor folytatja a kéziratot, ha jön valami igazán megkapó ötlet.

Ahogy mondja: „Van, hogy leírom, hogy a főhős benyit egy szobába és hetekig ott hagyom állva az ajtó előtt, mert fogalmam sincs, mi van ott bent. Aztán jön egy sugallat, a történet pedig megindul.”

Első kiadott könyve A hatalom árnyékában – Holdfény címet viseli, mely ráadásul egy trilógia első kötete. További részei, melyek még kiadásra várnak: A hatalom árnyékában: Brown örökség és A hatalom árnyékában: A fekete stóla.

A regény egy rejtélyekben, erős karakterekben, titkokban, izgalmakban bővelkedő, krimi-elemeket sem nélkülöző szerelmi történet. Egy erős karakterű, ötletektől duzzadó nő, egy léha és életképtelen, csapodár férj mellett próbálja megvalósítani álmait. Mindehhez kisvárosi miliő társul, valamint egy gátlástalan, ám boldogtalan alvilági alak, titokzatos múlttal és hatalmas vagyonnal. Ebben a környezetben kel életre egy bimbózó, titkos szerelem a hatalom árnyékában.
Amikor Leona beadja pályázatát egy kihasználatlanul álló üres épületre, és elutasítják azt, nem is sejti, hogy az élete ezzel milyen fordulatot vesz. Minden veszni látszik, ámde felbukkan egy titokzatos segítő. A gazdag és befolyásos, tőle huszonkét évvel idősebb Mark Brown, kéretlenül is egyengeti sorsát. Mire rájön, hogy valójában mik a férfi igazi szándékai, már az ujján ragyog a gyűrűje. Ezáltal nem csak a hatalmas szállodabirodalom tulajdonosa lesz az övé, hanem az ellenségei is, akik nem válogatnak a módszereikben, ha bosszút akarnak állni. A múlt titkai árnyékként lebegnek a jelenen.
Miközben Leonát egy őrült meg akarja ölni, váratlanul felbukkan a jóképű, sármos, isteni hangú énekes Clive Orwing. Kölcsönös vonzalmuk napról-napra fokozódik. Leonát kétségek gyötrik. Vajon hozzá mehet Markhoz, ha egy idegen pillanatok alatt elbűvöli őt? Leona csapdában érzi magát, két férfi közt vívódik, miközben Clive egy súlyos titkot őriz, amely mindannyiuk életét megpecsételi majd.

Hozzászólás

Az email címedet nem publikáljuk. A kötelező mezőket *-al jelöltük.